Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (9)

plakát

Město statečných (2015) 

Ani nevím jestli to stojí za zmínku ale do zajimavosti to psat nebudu. Na začátku filmu když na akci přišel Joshuv černý kamarád a skočil zaním tak bylo zajimavé že s hudbou to ani nehlo a říkám to proto že gramofony nemaj rády otřesy rozhodí to jehlu to je tak vše. Film byl docela poutavy čekalo se to slabší ale na konec fajný filmek.

plakát

Byl jsem mrtvý (2009) (TV film) 

Je to zajimavý dokument a dá vám hodně jiný pohled na život a smrt nic méně nejvíce mi vadí že nějaky radoby profesor tam všechny příběhy vyvrací a to dost nevěrohodným zpusobem. Koho tohle téma zajímá víc dohloubky měli by se zajímat o Astralní cestování (holotropní dýchání) a podobné. Doporučuji film Enter The Void ale tady na csfd.cz jsme ho nenašel není ale těžký k dohledání.

plakát

Ninja 2: Pomsta (2013) 

Moc dobré komba ale i na mě musím říct moc zbytečného násilí a přiběh no to je tak za 3*

plakát

Podfukáři (2013) 

Nebudu rozebírat chyby a klady tohoto filmu jak dělají někteří komentátoři co tu čtu. Ten film je prostě bezva, má to nápad, skvělé obsazení a mnohé další tento film mě prostě dostal. Freeman, Harrelson, Eisenberg no prostě jak říkám skvělé obsazení a i Dave Franco dobře zahrál. Pokud chce te napětí a hádanky tak tento film směle doporučuji.

plakát

Ochránce (2005) 

Jako rodíná komedie se to ještě dá akce tam je, ale! Proč změnili název na dudlikator to fakt netuším. Ach ty čecháčci

plakát

Breakout (2007) 

Nevím proč sem padá odpad, je to film dětství prostě. A celkově film pro mladistvé, boj o čest a pomsta. Každy B-boy musí milovat tenhle film no prostě každýmu se líbí něco jiného ale odpad tomuhle filmu opravdu nikdy...

plakát

Living Will... (2010) 

Moc pěkná komedie musel jsem se naní podívat už kvuli tomu že tam hrál Ryan. Pěkná vzpomínka na něj. Paradní story, duch kterého vidí jen jeho nejlepší kámoš, kterýmu po jeho pohřu začal chodit s jeho sestřenici samozřejmě se mu to nelíbí tak tomu zrovna nepomáhá. Určitě si zaslouží tento snímek minimálně 3x*

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Celkem pohodový filmek na večer, ale myslím že z toho takovou komedii dělat nemuseli, kdyby tam byla větší část vážnosti tak je stoho mnohem lepší snímek s parádním obsazením :).

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Pokud máte rádi vymalované stěny na červeno By Quentin tak doporučuji. Foxxova kaména tvář v těžkých situacích byla až obdivuhodná, pro mě by některé situace byli přiliš znechucující. Opravdu pohodová Tarantinovka na večer akorát nevím proč zrovna DiCaprio... Jinak ostatní skvělé obsazení Dobově skvěle zachycení western, nejspíš druhé nejlepší dílo od Tarantina.