Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (34)

plakát

The Flatshare (2022) (seriál) 

Pokud se chystáte na seriál kvůli knize, nedělejte to. Miluju předlohu, ale seriál má tolik odlišností. Nechápu proč změnili tolik zásadních věcí, když byl příběh perfektní. I tak mě seriál bavil, byla jsem zvědavá na některé scény a byl to vlastně celkem fajn seriál. Jen prostě nelze neporovnat s knihou, která má tolik kouzelných momentů, které v seriálu neuvidíte. Některé věci mi v seriálu ani nedávali smysl. Přijde mi, že chtěli seriál dorovnat těm seriálům, co tu máme už stokrát... No škoda.

plakát

Audrey (2020) 

Skvělý a dojemný dokument. Pro fanoušky tam nebude asi nic nového, ale já jsem si ráda připomněla některé informace a především to, že Audrey byla opravdu krásný člověk.

plakát

Původní (2013) (seriál) 

Méně pubertální než TVD. Pojďme si říct, že kdybych tohle viděla poprvé teď, když jsem už nějaký ten rok dospělá, tak by mě to asi nezaujalo. Tím, že jsem jako puberťák hltala TVD, tak mě tahle láska k The Originals neminula a nakonec to je pro mě asi i oblíbenější složení než věčně ufňukaná Elena a nesmrtelný Matt. I tak jsem se u obojího nabrečela a když vidím ty herce, tak se musím usmívat. Díky těmto seriálům jsem se chtěla učti anglicky, protože ty originální hlasy jsou skvělý. Závěr seriálu mě odrovnal, ale stálo to celý za to. Na sledování Odkazu mě to, ale nenalákalo. Chci si všechny pamatovat takto, myslím, že v nejlepším se má přestat a je zbytečné to kvůli výdělku zas natahovat. Pro mě tenhle příběh skončil.

plakát

Úzkosti a jejich lidé (2021) (seriál) 

Z knížky jsem byla uchvácená, seriál byl fajn, ale není to úplně ono. Postavám nedali takový prostor, jaký by si zasloužili. A musím říct, že jsem si ty postavy představovala úplně jinak. Kdybych nečetla knihu, ohodnotím lépe, ale takhle mi to připadá poměrně ochuzené.

plakát

Všechny malé zázraky (2020) 

Jelikož jsem četla knihu, tak jsem opravdu zklamaná. Chybí tam mnoho klíčových scén. Kniha mě dostala, je vážně dobrá a moc ji doporučuji, ale film mě nebavil.

plakát

Zac Efron nohama na Zemi (2020) (seriál) 

Upřímně? Jsem nadšená. Každá epizoda mě pohladila po duši, místy jsem byla dojatá. Věřím, že tyhle dokumenty donutí lidi alespoň trochu změnit svoje životy. Klimatická změna je velké téma a je potřeba přestat před ním zavírat oči. Líbilo se mi to, že se jelo na nádherný, známý místa, ale ukázala se i ta nepěkná stránka. Ukázalo se, že i když ještě žijeme, tak to není tak samozřejmě a naše planeta na tom není dobře. Cestopis s přidanou hodnotou. Zac Efron je hlavní tvář, má to svůj důvod, ale musím říct, že i když je to prostě herec a mohl to všechno jen dobře hrát, tak já mu ty jeho reakce a postupné uvědomování si toho průseru věřila. Darin je velký sympaťák a oba nás místy provedli s pokorou, ale zároveň zábavně. Zvládla bych i něco delšího. Down to Earth a Our planet to je to, co je potřeba vidět na Netflixu!

plakát

The F**k-It List (2020) 

Myšlenka filmu je dobrá, ale už jsme tu pár takových poselství měli a od kluka z bohatý rodiny, který se vlastně nemá nějak špatně, to nebylo moc uvěřitelný. Neříkám, že mě film nebavil, dokonce jsem během filmu měla chuť jít taky udělat něco ze svého seznamu, ale ten konec mě tak zbrzdil, že vlastně nechápu, co tím filmem chtěli říct. Měla to být komedie, ale nezasmála jsem se. Jednou vidět stačilo, i když hlavní herec se mi fakt líbil a to i přes to, jak rozmazleně na mě působila jeho postava.

plakát

Láska je slepá (2020) (pořad) 

Mám pocit, že po zhlédnutí celé série během tří dnů (zvládla bych to i za jeden, ale byla jsem v práci :D), potřebuju psychologa. Nejsem vůbec člověk, co kouká na takové hovadiny. Vážně. Karanténa, ale lidi mění a já byla zvědavá. I když vám to asi do života nic nedá, tak vás to chytne a to je u těchto typů pořadů to, co chcete. Sledujete životy ostatních, jejich trapasy, momenty štěstí. Tenhle experiment byl vážně bizarní, ale myšlenka je to skvělá. Co mě fakt nebavilo bylo přehrávání stále těch stejných keců dokola. Pár jedinců asi nic jiného neumělo, než právě těch 5 vět (Hi, Jessica), ale někdy to bylo už nudné. Taky si myslím, že výběr lidí měl být lepší. Snad všichni tam byli hezcí a tím to bylo i jednodušší. A co si budem, je to Amerika, lidi se tam chovají jinak. To ječení mě vytáčelo. Dva páry jsem si tam opravdu oblíbila. Další série sledovat pravděpodobně nebudu (snad), ale pro pobavení výborný. Ale jo. Účel to splnilo.

plakát

Příliš osobní známost (2020) 

Tak jsem si opět potvrdila, že naše filmy jsou většinou zklamání. Slyšela jsem, že je film dojemný a hodně lidí u něj brečelo, tak jsem pořád čekala a čekala, až budu teda dojatá a najednou byl konec. Příběh celkem o ničem. Alkoholici, co psychicky týrají své partnerky i děti jsou bohužel realita. Měla jsem pocit, že žádný z příběhu rozvinutý vlastně vůbec nebyl. Dabing šílenost. Dvě hvězdičky za písničku, která mě baví, za talentovanou holčičku a scénu při večeři.

plakát

Dokážeš udržet tajemství? (2019) 

Před lety jsem četla knížku a mám pocit, že jsem byla celkem nadšená. Teď nevím z čeho jsem mohla být tak nadšená. Film byl poměrně zdlouhavý a nic se v něm vlastně nestalo. Byl tam jeden jediný moment, který mě bavil a něco ve mně zanechal, ale už pravděpodobně nikdy více. Nuda.