Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (14)

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Mám rád Reynoldse a miluju Ready player One. Ale tohle mě poměrně zklamalo. Za mě bezduché s primitivním dějem, chvílemi poměrně trapné. Nějaké nápady byly zajímavé, shlédnutí nelituji, ale znovu bych si to nepustil.

plakát

Kosmický hřích (2021) 

Wow, nečekal jsem že to bude tak špatný. Chvílemi to dávalo smysl trochu asi jako když člověk čte knížku, kterou předtím polil limonádou a některé stránky jsou slepené. Moderní hry zvládnou vyrenderovat lepší grafiku než bylo CGI v tomhle filmu.

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) 

Koháku, proč kopíruješ Malou-Velkou Británii v USA? Myslím, že dokážeš vymyslet něco vlastního. :)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Těžká slabota. Superman si celkem drží standart, který ale nikdy nebyl dle mého názoru moc vysoký. Batman absoulutní blamáž, Affleck se na něj nehodí a ještě ho mizerně zahrál. WW taky žádná sláva. Dějově absolutně strohé, možná ještě víc než u Marvelu a to už je co říct. Efekty mě taky nijak extra nechytly. Mám DC hodně rád (hlavně Burtonovi a Nolanovi Batmany), ale jestli s tímhle chtějí konkurovat velkým filmům od Marvelu, tak by se na to měli radší vysr*t. P.S: Co mě naštvalo úplně nejvíc bylo pojetí Alfreda....

plakát

V Bruggách (2008) 

Hodně povedený film, ikdyž tu většina lidí píše že to neni komedie, tak mě to jako pěkná černá komedie přišlo, sice jsou zde komické prvky dávkovány střídma, ale zato v ten správný čas a i samotný děj je komicky provázaný. Film donutí člověka zasmát se i zamyslet se, hlavně se mi líbil děj, u kterého nevíte jistě, tak jako u většiny amerických flmů, jak to nakonec dopadne. Nebýt ta Kenova eskapáda na věži tak strašně kýčovitá, uvažoval bych o hodnocení nejvyšším.

plakát

Crazy Joe (2013) 

Podle názvu se dala čekat klasická Stathamovka typu: Zastav a Nepřežiješ, kde hl. hrdina bude kráčet přes mrtvoly od začátku do konce, proto jsem film dlouho odkládal s tím, že to už sem párkrát viděl. Film mě ale velmi příjemně překvapil, protože má děj, který není špatný a není nijak zvlášť průhledný, Statham pár lidem zadek nakope, ale je to v rozumné míře a na těch rvačkách rozhodně film nestojí, jak to u jiných filmů se Stathamem bývá. A navíc vás film překvapí tím, že má určitou myšlenku a rozhodně to není tuctovka, která by si zasloužila takto mizerné hodnocení jaké má.

plakát

Voják 3: Na domácí frontě (2013) 

Tento film bych shnul slovy: "Co to mělo sakra být?", Něco přes hodinu trvajícím film s obsahem 30 minutového seriálu, žádným dějem a mizernými hereckými výkony. Chlapci ze SWATu tam naběhnou jak prasata na pořážku a ani jednou nevystřelí a nadruhou stranu náš hlavní hrdina si vkráčí jako neprůstřelný mnich, když už ho konečně dostanou a umlátí železnou tyčí vstane si jakoby nic. Tento film nejde označit ani samolepkou "Typická Americká sra*ka", protože na to tam je málo speciálních efektů a málo známých herců, kteří by to zachránily. Dávám 10% za pěknou tvářičku Ashley Bell.

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Skoro hodinu a půl nudy. Omlovám se, ale koukat, jak se celý film "otvírají a zavírají dveře" mi přijde jako kravina. Jediné co chválím, je vyčů*anost jak z 15 tisíc dolarů uděal několik desítek miliónů. Prostě nafouknutá bublina, na kterou se všichni chodí koukat a penízky se jenom sypou. Za vyčů*anost s jakou z lidí prakticky bez nákladů lákají peníze dávám 10%.

plakát

Clarkson's Top 100 Cars (2001) 

Jeremy vybere 100 nejlepších aut historie, dle jeho názoru + předvede pár pěkných srovnání. Dávám slušných 70%

plakát

Klub sráčů (2000) odpad!

Mám vcelku rád teenagerovské komedie typu Prcičky, Zahulíme uvidíme apod. Ale tohle je na mě prostě moc. Jako jediná větší fekálnost mě napadá snad už jen Bruno, ale ten má alespoň svůj skrytý smysl. Film má sice pár vtipných momentů, ale ty rozhodně nepřeváží to jak je film nechutný a zvrácený. Nepomohlo mi ani, když sem se na film koukal s nadsázkou, proto 5%.