Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (6)

plakát

Cesta do Ralangu (2017) 

Normálně neodcházíme, vždy si najdeme aspoň něco pozitivního..ale tohle byla opravdu nuda k uzoufání :-/

plakát

50/50 (2011) 

Tři a kousek..:)

plakát

Kdesi v Palilule (2012) 

Nádherné kulisy, ano, kulisy, příjemná hudba.. snad v divadle za více hvězd.. Na filmovém plátně jsem vydržela cca 25 minut. Nejnepříjemnější překvapení z filmů, které jsem chtěla vidět.

plakát

Posel (2012) 

Na tento film jsem šla s nedůvěrou, kterou v poslední době mívám k českým filmům. Předtucha se vyplnila..Sex, závodění na kolech, něco málo děje. Naprosto příšerné skoky odnikud nikam, film nespasila ani hudba Blue Effect, naopak mě ještě díky ní některé scény víc rozčilovaly. Přitom nápad na film dobrý..zpracování šíleně nudné..

plakát

Obchod na konci světa (2012) 

Nejrozporuplnější film z Varů pro mě a přítele. On střídavě usínal a útrpně vzdychal, já se těšila na každého dalšího příchozího, co vystoupí z autobusu..Pohltila mě hlavní hrdinka, hudba u scén, kdy Chiyo nese znovu a znovu boty z útesu, scéna kdy mi došlo, že vlastně stejné pocity jako Chiyo má i řidič autobusu..každý nákup rohlíku a mléka byl stejný a přeci jiný..Zdlouhavé filmy moc ráda nemám, i když je dost vyjímek, a k dalším řadím tenhle film o městečku Kamihate..Mě vtáhl..

plakát

Hasta la vista! (2011) 

Úžasně vtipný zároveň emotivní příběh o tom, jak tři handicapovaní kluci chtějí na výlet, sami bez dozoru doteď o ně pečujících, starostlivých rodičů. Pointou filmu by mělo být završení výletu návštěvou nevěstince a skoncování s panictvím..Popis filmu lehce odrazuje, působí jako další z průměrných komedií o tom, jak chce někdo přijít o panictví. Myšlenka filmu a konec je však nakonec daleko hlubší. A humor daleko trefnější, kdy smích zůstane ve tváři o pár vteřin déle.. Těším se na další zhlédnutí ..