Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (7)

plakát

Příliš dlouhé zásnuby (2004) 

Jůůůů na tenhle film se moc rád podívám. Pobrečim a pochopim, že válka je k tomu aby si mocnější lidé něco řešili. Hnus velebnosti. Tenhle krásný film je detektivkou i láskou, napětí a krásného vyprávění. Prostě jsem na konci brečel. Titanik je na tohle krátkej.

plakát

Thor (2011) 

Bůh sice je ale je to kre..n. Nedává mi na rozum že nejdřív Thor chtěl porazit ty modrý věci a když pak to za něj udělal Loki tak Lokimu přáli smrt, takhle mi to vyznělo. Spíše sem viděl hrdinu v Lokimu a bylo mi ho líto, ale zmírnilo se to když hrál v Avengerech. 3 hvězdy za Lokiho. ( nebo jak se píše ) =D

plakát

Avengers (2012) 

V tomto filmu ( pokud má svého oblíbeného hrdinu ) se má každý na co těšit krásně to navazuje na hrdiny z filmů z Marvelu . Mluví se o tomto filmu hodně takže si mám o čem povídat ale když se pak hrdinové navzájem začali spolu rvát za lístek do kina nelituji. Líbí se mi návaznost příběhu a těším se na další díl. Robert Downey Jr. 100%

plakát

Kytice (2000) odpad!

Učitelé na literaturu jsou z toho hotový. Pro mě blbost už z toho důvodu že nám to učitelé pěkně zhnusili. Jestli je tohle výkvět české literatury tak se stydím být čech.

plakát

Pelíšky (1999) 

Pro mě to byl takový dokument o tom jak se v té době žilo. Vše bylo tak nějak přísnější a češi byli více pracovití a disciplinovaní a hlavně FÉR. Já tedy netuším jaké to bylo ale jestli to takhle bylo ale podle komentářů asi jo tak to bylo takové krásně příjemné. Mě se více než výborně líbilo tento film si zaslouží vidět celý svět. Hlášky perfektní, písničky ( ačkoli tento styl hudby neposlouchám ) také perfektní, hodily se k tomu. Dokonce si je někdy zpívám cestou do školy.

plakát

Rango (2011) 

75% ??? Tak tohle si podle mě zaslouží méně mno ani né 3 hvězdy. Příběh je tak nějak tupý ( nemyslím hloupí ) a monotóní. U mě nějak šlo že jde pouze o vodu a Rango jen tak příjde k čemu náhodou. Nic moc. Režisér dělal dramatické akce třeba jen u toho když někam Rango šel a to mě nudilo.