Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Romantický
  • Pohádka

Recenze (5)

plakát

The Perfect Kiss (2018) odpad!

Statečně jsem tento film dokoukala až do konce a můžu s klidným svědomím hodnotit jako "100% odpad". Absolutně hloupé, nudné a bez nápadu. Přitom L. Vondráčkovou mám ráda, stejně tak romantické příběhy s vánoční atmosférou, ale tohle bylo fakt šílené. Už nikdy více...

plakát

Nahý mezi vlky (2015) (TV film) 

Ačkoliv dávám vysoké hodnocení, už nikdy nechci tento film vidět, neboť z něj surovost a krutost přímo čiší. Je tak realisticky natočený, že člověk má po celou dobu pocit, že je přímo v táboře a ty hrůzy prožívá s "vězni". Velmi silný a emočně náročný snímek.

plakát

Štiky (2018) (pořad) 

Nechápu, proč jsou zde skoro všichni tak pohoršení! Vždyť je to reality show proboha, nikdo nečeká, že to bude velkolepé dílo hodno Oskara. Je to reality jako každá jiná, i když tady to má spád a říz a nikdy nevíte, co se bude dít v další minutě :-D! Náhodou je to sranda a člověk si při sledování této rodiny uvědomí, že jeho rodina, ačkoliv se mu to předtím třeba nezdálo, je vlastně úplně normální :-D! Za mě dobré a sledovat se to určitě dá.

plakát

Gravitace (2013) 

Absolutně nechápu zdejší vysoké hodnocení! Horší film jsem opravdu dlouho neviděla! Nudný scénář, hloupé a nudné dialogy, nulové herecké výkony... Sandru Bullock a George Clooneyho mám ráda, ale v tomto filmu nepodali přesvědčivé herecké výkony. Místo parádního sci-fi snímku to byla spíše tragikomedie- směšná, nelogická,nereálná a místy až absurdní... Za mě těžká nuda a úplně zbytečný film... Už nikdy více.