Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

SuperStar 2013 (2013) (pořad) odpad!

Minulé ročníky jsem vždy sledoval ale tenhle tenhle už je na mě moc. Začíná to od poroty, kde sedí Ewa Farná, která se snaží být vtipná ale vůbec jí to nejde a dělá ze sebe jenom kašpara. Potom moderátoři no to už raděj Mareš a Tina než tihle 2 navíc Kepková mi přijde strašně nesympatická. Potom hlavně nechápu koho to pořád může bavit, cpát do toho peníze a kupovat si lístky přímo na dějiště. Nevím, kde se berou pořád ty náctileté ukřičené puberťačky, které křičí na svůj idol po kterém stejně za měsíc neštěkne ani pes. Hlavně nevím, proč se to pořád vysílá podle mě soutěž už nemá co nabídnout a je na čase, aby se už raděj nikdy nevrátila na obrazovky, ale to se nejspíš nestane, protože Nově a Markíze záleží spíš na penězích než na divácích.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Já nevím co proti tomu filmu máte. Ano Pán Prstenů je víc epický, ale mně se Hobit taky velmi líbil. A že je moc dlouhý a protahovaný ? V kině bych byl ještě klidně 30 minut a vůbec by mi to nevadilo. Dávám 5 hvězd, protože jsem byl od začátku do konce napjatý jako struna. :) Film jsem viděl v dabingu a líbil se mi, teda až na tu trpasličí píseň a dabing Thorina se mi taky moc nelíbil, ale jinak dabing parádní.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Skvělé obsazení, kde Tom Hanks podává životní výkon. Vrcholné dílo také režiséra Roberta Zemeckise. Pro mě nejlepší film, který jsem kdy viděl.

plakát

Zelená míle (1999) 

Výtečný film. V hlavní roli září Tom Hanks, kterému sekundují David Morse a Michael Clarke Duncan. Frank Darabont natočil mistrovské dílo. Vyrovná se i takovému filmu jako je Vykoupení z věznice Shawshank.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Film byl dobrý, ale podle mého názoru Temného rytíře nepřekonal. Podle mě tam nebylo tolik akce. Batman tam taky moc dlouho nepobyl, vše se spíš točilo kolem bomby, Garyho Oldmana a Joshepha Gordnona-Levitta. Ovšem poslední boj mě dostal a taky samozřejmě Batmanův hrdinský čin. Anne Hathaway taky zahrála skvěle. Ale podle mě je pořád lepší Temný rytíř.

plakát

Góóól! III. (2009) odpad!

Ach bože. S prvními dvěma díly to nemá zcela nic společného. I když jenom tím, že se ve vedlejší roli na 15 minut objeví Kuno Becker. Jinak opravdu slaboučký díl. Na skvělou 1 a o něco horší 2 to nemá. Děj je o ničem a fotbal ? Jenom natočený před plátnem a zkombinovaný se záběry z MS 2006.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Vynikající seriál, při kterém se rád zasměju a odpočinu. Je tam trochu podoba s Přáteli, ale to vůbec nevadí. HIMYM má svůj vlastní humor a to se mi líbí.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Naprostá klasika, bohužel poslední série už nejsou zdaleka tak vtipné jako dřív.