Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (145)

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

POMO a ty jeho komentáře..... :-) ,,Tell me something boy. Are you happy in this modern world?" Na čístých 5* to asi není, ale za tu hudbu podle mého gusta co my pořád ještě zní v uších, za to mrazení v zádech při duetu Shallow, za skvělého Coopera, neméně dobrou Gagu, i za ten očekávaný konec s I'll Never Love Again.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Nekecal.....vážně skvělý seriál - napínavý, dramatický a s darem skončit na vrcholu, bez zbytečného a nesmyslného nadstavování o další a další díly a série. Jaký to rozdíl v porovnání třeba s Dexterem. Za mě velký palec nahoru Heisenbergu!

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Do kina toho příliš nenachodím, ale letos co film, to neskutečná trefa do černého - Zmizelá, Interstellar a všechno to měl uzavřít Peter Jackson ze svým posledním Hobitem. Můžete se snažit jak chcete, ale vymačkat nějakou šťávu z citrónu, který jste předtím už dokonale vyšťavnili, prostě nejde. S pádem draka Šmaka padá nenávratně celý film a není kouzla, které by to změnilo. Snad jen s úcty ke starým přátelům 4*

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Zapomeňte na nepovedené Zpátky na Zemi, protože Listy, Rimsy, Kryťák a Kocour jsou opravdu zpět. Důstojně, vtipně, se skvělým dabingem, zkátka se vší parádou. 5* prozatím čeká na víc dílů a taky na Hollyho :-)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Uf, uf, uf. Dechberoucí jízda od první minuty, až po tóny mé milované Mrs. Robinson. Jak snadno jsem ztratil pojem o čase. Leo, Martine, patří Vám obrovské díky a držím letos palečky. And the Oscar goes to.....

plakát

Lásky čas (2013) 

Ano, ano. Nic nového pod sluncem:-) To však nic nemění na tom, že se jedná o velmi příjemný a pohodový film, s nádherným životním mottem.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Oh my God, Temný rytíř povstal se vší pompou a vy se ,lidé, také probuďte. Některé zdejší komentáře jsou snůška typických ,,čechismů, čecháčkovství", říkejte si tomu jak chcete. Prostě a jednoduše jak je všechno špatné, nedokonalé, neslané, nemastné, proč to není tak či onak a proč se Nolan zase nepřekonal. Stejně jako srovnávat Jokera s Banem, nebo D. K. R s D. K je trošku mimo. Nechápu a zároveň lituji tyhle filmové ,,experty", protože si film nemohou v žádném případě užít. Já odcházel z kina s úsměvem od ucha k uchu a s příjemným mrazením v zádech, víte proč? Protože to, co jsem viděl, mě naprosto zatlačilo do křesla a hltal jsem každou další minutu. Těch 160 minut nebylo příliš, spíše jsem si přál, ať ještě není konec. Nečíst zdejší komentáře, tak ani nevím a rozhodně mi americká hymna nepřišla, jako nějaký kvalitativní předěl. Nemá cenu opakovaně chválit Bala, Hardyho či Anne Hathaway a k Freemanovi s Cainem řeknu pouze jediné. Oba jsou to natolik charismatičtí a dobří herci, že nějaké jejich zdlouhavé povídání, přešlapování, nebo co jsem tu četl ,,je velebnosti do nebe volající blábol". Souhlasím, se strašnou spoustou dějových zvratů více, či méně předvídatelných, což je však spíše ku prospěchu. Ta hlavní a nejsilnější dějová linka se spolu s hudebním mistrovstvím Hanse Zimmera táhne celým filmem a je neméně snadno identifikovatelná. Závěr byl krásný, dojemný a i když nám to pan režisér mohl pouze nastínit, on to vykřičel do světa. Proč ne? Teď jen doufám, že i přes to nadšení, tohle byla definitivní batmanovská tečka. Končit se má totiž na vrcholu. PS: Kdyby dneškem Christopher Nolan skončil s filmařinou, sedl si s panáčkem něčeho ostřejšího do houpacího křesla a kouřil do smrti dýmku, zůstane navždy Legendou. Prosím Vás, mistře, pokračujte :)

plakát

Šílenství (1994) 

Tohle je vážně dobrý, má to nápad i potenciál. A přes tu lacinost je to sakra koukatelný. Mnohem lepší než většina ,,dnešních hororů". Nevím, proč jsem poslední dobou nějaký ofrněný a nic mně nejde pod nos. Potom to odsírají i filmy, které si to nezaslouží.

plakát

Plastická chirurgie s. r. o. (2003) (seriál) 

Ryan Murphy si tedy nastavil laťku proklatě vysoko. Nejenže ji dokázal několikrát úspěšně přeskočit a nikdy nepodlézt, ale rovněž jako pravý šampión skončil na vrcholu a nejen tím pro mě udělal z Nip/Tuck srdcovou záležitost.,,I love you all and that´s all I know“.

plakát

Apokalypsa: 2. světová válka (2009) (seriál) 

Peklo 2. světové války v kostce a jeden z nejlepších dokumentů o téhle lidské apokalypse.