Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (3 477)

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! (2024) (seriál) 

Seriál  měl jednu velkou smůlu,  totiž, že byl nasazen po citlivém a smysluplném Smyslu pro tumor. Měla to být zřejmé taková retro sci-fi taškařice a místy to lehce úsměvné bylo, bohužel koncepce byla poněkud nesoudržná.

plakát

This Is Me...Now (2024) 

Nejsem.fandou muzikálů ani Jenifer Lopez. Muzika v pohodě, trochu divoké choreografie, příběh poslepovaný jen aby propojil jednotlivé songy. Můj šálek čaje to nebyl, řekla bych, že forma převálcovala obsah, byl-li jaký.

plakát

Pardon, nezastihli jsme vás (2019) 

Ty vole!! Sociální drama podobného formátu jsem viděla naposledy u de Sica! Hustý! Místy se mi z toho svíral žaludek. Hodně otázek, žádné odpovědi. Přesně tohle očekávám od současného filmu, má to atmosféru, je to autentické a nadčasové.

plakát

Sněžit už nikdy nebude (2020) 

Dokážu si představit, že se u toho filmu může někdo nebetyčně nudit. Mne naopak právě takové snímky baví. Poklidné atmosféra se znepokojivým kontextem. Kdo je záhadný Žeňa? A jak se to všechno skončí?

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Kdo mě zná, ví, že nejsem fanoušek sci-fi. Většinou mi přijdou samoúčelné bez velkého tématu a logická linka je značně kostrbatá. Film má pokládat otázky, nemusí nabízet odpovědi. Tady byla otázka položena hodně konkrétně - jak cenný je lidský čas? Jak ho využíváme? Je to nejcennější, darovat někomu svůj čas?