Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Zlatý časy! (2013) (pořad) 

Občas vtipný, pro nenáročný diváky i koukatelný. V sobotu večer, kdy stejně nikde jinde nic nedávaj se to dá. :D

plakát

Krása pomoci (2013) (pořad) 

Nic moc to nebylo ... ale je to pro dobrou věc tak co no :D

plakát

Gebrian versus (2012) (pořad) 

Krásný a dost potřebný komentování český architektury. Musím říct, že i jako naprostý laik ve většině případů souhlasím. Jedna hvězda dolů je za občasnou neobjektivitu, třeba v díle o mostě v Hradci Králové, kde moderátor vyzdvihuje most před kterým je cedulka "Pozor kluzké" o kterém se nezmínil.

plakát

Ceny Anděl 2012 (2013) (pořad) 

3* - samozřejmě jen s tim že ignorujete Mareše. Z českých udílení cen je to asi nejkvalitnější, samozřejmě to nejde srovnávat se zahraničím. Ale když porovnáte třeba se slavíkem tak si ty 3 hvězdy určitě zaslouží.

plakát

Úsměvem ke štěstí (2007) 

Jsem rád že jsem se k tomuhle filmu dostal. Tolik pozitivní energie v 16ti minutách a ještě do toho nacpat nějakej příběh a přitom se na to tak krásně kouká. A hudba taky sedla.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Mě se příběh o superhrdinovi z doby 2. světový války docela líbí ale přece jenom scénář občas nedává moc smysl. Akce bylo dost a hlavní hrdina byl docela sympatickej. Podle mého mnohem lepší než třeba Iron Man nebo Thor u kterýho jsem nepřetrpěl začátek. To je asi všechno co se k tomu dá říct.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Úžasný od začátku do konce. hudba krásně dokresluje atmosféru. Na knížku to sice nemá, ale to snad žádná adaptace. HBO se zase jednou vytáhla. Momentálně asi bezkonkurenční seriál.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Škoda že sem to ještě neviděl, protože už tak nějak tuším že další odpad by tomu slušil. Ale do kina na tohle opravdu nepudu. Ale hold český divák je nenáročný tvor :( Nejnavštěvovanější film za posledních 10 let? na to se dá říct jen hezky po facebookovsku "i don't want to live on this planet anymore"

plakát

O Červené Karkulce (2012) (TV film) odpad!

Další německá rádoby pohádka. Kdyby aspoň ten vlk byl tak nějak normálně ale dát tam nějakýho chlápka, kterej tam na mě působil jako pedofil. No to už je moc.

plakát

Z pekla štěstí (1999) (seriál) odpad!

Rozsekat už tak hroznou věc na víc částí. Koho to zase napadlo?