Reklama

Reklama

Úsměvem ke štěstí

(neoficiální název)
  • USA Validation

Obsahy(1)

Hugh Newman (T.J. Thyne) pracuje na konci tmavé chodby jednoho parkoviště a potvrzuje zákazníkům parkovací lístky. Obyčejná, nudná práce, že? Ale proč je u něj taková fronta? Hugh se totiž od tisíců podobných zaměstnanců něčím liší. Na každého se usměje a každému řekne něco krásného. Dělá to proto, že miluje lidské úsměvy. Jenže když se jde jednou nechat vyfotit na řidičský průkaz, potká dívku, která všem jeho pokusům o vyvolání úsměvu odolává... (Kryat)

(více)

Recenze (292)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Validation" - kontrola platnosti; potvrdenie o platnosti; validácia... Náramne pozitívny krátkometrážny film. Síce mierne patetický a zjednodušene naivný, ale aj tak veľmi príjemný. V dnešnom uponáhľanom, agresívnom svete, ktorému zodpovedá aj patričná filmová tvorba, je niečo podobné dosť ojedinelý úkaz. Hlavný hrdina, obyčajný, nenápadný chlapík - Hugh Newman, je dobrák od kosti, ktorý každému vyčaruje úsmev na tvári. **** ()

lucieK 

všechny recenze uživatele

Bohužel mi validation nepřišlo tak skvělé jak tu všichni píší. Čekala jsem něco,co mě nakopne pozitivní energii a prozáří mi celý den, ale nic. Buďto jsem věčný pesimista a nebo je tento snímek nadhodnocený....Rozhodně jsem od filmu, který má 91% čekala víc. Nebyl to pozotivní film, ale spíš značně přeslazený film, což já nemusím. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jo- takže je to o tom, že lidi prostě potřebujou slyšet plno prázdných a sladkých keců co jím nahoní ego a pak za váma budou furt dolízat aby jste dál a dál stokrát denně řekli: Tohle jsou ty nejkrásnější oči které jsem kdy viděl.... No a jednou těmahle prázdnýma kecama možná pomůžete někomu, kdo to potřebuje......Hm-fakt hluboké poselství.........OK-takže= Jste super!Píšete ty nejlepší komenty na CSFD a vaše hodnocení je přesné a dokonalé! Určitě máte i krásné oči a svou existencí pozvedáte celé své okolí !!!.........Je vám líp? ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějakou přehnaně pozitivní agitku, ale naštěstí z toho vypadla mile naivní komedie s mile naivním poselstvím. Kromě toho to má i dobré herecké výkony a skvělou kameru, takže se i po téhle stránce jedná o povedenou práci. Dívá se na to dobře a skutečně to je milé - jen ten konec je strašný kýč. Kvůli tomu dám jen 4*, ale jinak jsem spokojený. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama