Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Klasika, kterou určitě každý zná. U mě za 5hvězd. Vtipné scény, které jsou opravdu vtipné a ne trapné jak u některých seriálů. Je to pohodové a zábavné. U seriálu je vidět, že někam směřuje ne jako např. Ženatý se závazky.

Dr. House

Dr. House (2004)

Seriál, který je opravdu na úrovni. House svým charakterem dodává seriálu ten správný "šmak" a grády:-) Nejvíce se mi líbí jeho věčné bitvy s Wilsonem. Jen tak pro zajímavost: někde jsem četla, že nemoci, které v seriálu léčí jsou opravdu pravé a dají se léčit tím způsobem, který tam ukazují:-) Těším se na každý další díl.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Originální námět.Je tam spousta vtipných scén a hlášek (hlavně od Barneyho), bohužel 7-8 série už stojí za prd a spíš to sleduji jen abych věděla jak to dopadne.....Ale prvních 6 sérií mohu doporučit.Ač když si představim, že svým dětem vypráví s kolika splal ženskejma....:-D

Futurama

Futurama (1999)

Skvělá oddechovka, u které se vždy pobavím. Pro mě teda osobně koukatelné pouze anglicky s českými titulky. To co je na Prima cool za dabing je otřes a nepřijde mi to ani vtipné!Možná z důvodu, že jsem to viděla prvně anglicky.

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Mně osobně se tedy více líbí Atlantida nežli Hvězdná brána, možná je to hereckým obsazením nebo celkově, že bojují proti Wraithům, kteří mi jsou sympatičtější nežli Goaldi a Oraiové.Kdo má rád sci-fi tak je to dobrá volba.

Můj přítel Monk

Můj přítel Monk (2002)

Prostě originální nápad, který má díky tomu navrch nad všemi detektivkami. Já jsem byla nadšená, že se dá vymyslet i něco takto originální. Je to detektivka, která je pojata i určitým zábavným způsobem. Někdy mírně přehnané....., ale řešení případů je parádní:-)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Nekonečně mnoho dílů, které ale neztrácí na své originalitě a vtipu:-) Líbí se mi jak do seriálu umisťují známé osobnosti

Hale and Pace

Hale and Pace (1988)

Úžasná sranda, jak dokáží pobavit pouze dva lidé. Nejvíce se mi líbí: to čumíč na mě? a jak hrají šachy. Ač anglický humor moc nemusím tak tohle mě pobavilo na plné čáře:-)

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Krásná česká detektivka z hezkého prostředí a skvělými hereckými výkony.