Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Komedie

Recenze (3)

plakát

Voda pro slony (2011) 

Jen málokdo by nemiloval krásná cirkusová představení. Jenže práce v takovém cirkusu asi není zrovna snadná a skvělá. Zde je vidět překrásný příběh lásky a zároveň nenávisti jak k lidem, tak ke zvířatům. Herci jsou zde přesně takoví, jaké si představuji pracovníky v cirkuse a to tento příběh ještě více obohatilo. Opravdu mě potěšil a zarazil závěr filmu. Překvapilo mě, jak inteligentní může být takový slon a jak co je schopný udělat láskou ke své paní.

plakát

La cara oculta (2011) 

Tento film má velmi zajímavý příběh. Od začátku sice není zcela jasné, o co se jedná, ale čím déle film sledujete, tím více vše chápete. Po shlédnutí celého filmu jsem byla opravdu překvapená děním, které se zde odehrávalo. Také je zde vyobrazeno, že i přesto, že člověk někoho velmi miluje, dokáže velmi rychle zapomenout. A příběh, který je v některých částech i trochu strašidelný, vám dokáže zapříčinit husí kůži z představy, že by se něco podobného stalo vám.

plakát

Pocahontas 2: Cesta domů (1998) 

Krásný příběh inspirovaný událostí, která se opravdu stala. Je sice zklamání, že Pocahontas nezůstala s Johnem Smithem, ale i ve svém skutečném životě se po příjezdu do Anglie zamilovala do Johna Rolfa. Na první díl, to sice nemá, ale i přesto mě Disney nezklamal.