Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (9)

plakát

Chlast (2020) 

Zajímavost k filmu: Při závěrečném tanečním čísle má Mads Mikkelsen v různých záběrech jiný druh bot (špičaté společenské a tmavé tenisky).

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Nic člověka nepotěší víc, než když odchází z kina a může si říct, že své peníze dobře utratil. Tvůrci A-Teamu si je zaslouží a je velká škoda, že ve světě a předpokládám, že i u nás, film moc nevydělává. Víc těchto energických oddychovek a méně Stmívání.

plakát

Je to i můj život (2009) 

Film o lidském utrpení nemůžu chválit protože kvalita film je schovaná v bolesti z končícího života. Po shlédnutí filmu přijde neodbytný pocit lidské nicoty a dlouho vás neopustí.

plakát

Číslo 9 (2009) 

Vizuálně krásné výpravné povídání s klasickým průběhem. Potěší především milovníky Merkuru a Populární mechaniky pro děti:-) Celkový dojem - nenadchne, ale potěší a neurazí.

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Absolutně se mi nelíbí, dnes asi moderní, nadávání na nového Wolverina. Neduhy filmu, které si můžete přečíst v každé druhé recenzi a v každém třetím názoru rádoby odborníka někde na fóru se ve filmu objevují, ale jsou zbytečně zveličované na úkor jiných kvalit filmu. Wolverine působí komplexně hezky svižně, vtipně, akčně a na nic jiného si ani nehraje. Spoustu věcí by se dalo udělat lépe, já bych např. více ocenil sledování samotné postavy Logana, jeho vnitřní rozervanost, neustálý boj s bolestí...ale ukažte mi film, který je dokonalý. Spíše by se měli pochválit různé drobné narážky na předchozí filmy a solidní zakončení s možností dalšího pokračování. Takže ať mi nikdo netvrdí, že film je pěkná wolverovina:-)

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Scénářem a zpracováním tématu krásné a hluboce zasahující lidské srdce. Svoji délkou, která vylézá z každého obrazu, unavující a mírnící nadšení. Chválit Brada Pitta netřeba-ač se z něj stal podpantoflák, neztratil nic na svém hereckém umění, které oslovuje obé pohlaví. Dojmy z filmu, které zůstanou na "jazyku"?? Odhodlání vychutnávat si život, každou jeho vteřinu. Úcta ke stáří. Povrchnost lidských vztahů a nedocenění lásky, které se nám dostává.

plakát

Dostaňte agenta Smarta (2008) 

Pokud nebudete mít přehnaná očekávání a trošku dobré nálady, tento film vás dozajista nezklame. Situační humor zde převládá nad možná očekávaným pitvořením

plakát

VALL-I (2008) 

Film, který zahřeje u srdce. Jen sledujete dokonalou souhru všech aspektů filmu a je vám dobře. Lamentovat nad tím, jestli film je moc "ekologický", nebo jestli je první půlka lepší než druhá nemá smysl. Jen si užívejte.

plakát

96 hodin (2008) 

Svižná, akční podívaná lahodící oku. Liam Neeson, jako Jason Bourne před důchodem je velmi, velmi přesvědčivý. Víte, u některých akčních filmů se mi občas honí hlavou-tohle by přece nešlo udělat, takhle to nefunguje, přece sám všechny nepostřílí, ten scénář je ale blbej apod. U Taken mě nic podobného nenapadalo. Film prostě běží a já se bavím. A o to přeci jde.