Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (11)

plakát

Chudáčci (2023) 

Hrozně zvláštní, vizuálně moc zajímavý a vážně vážně divný film...zajímavá myšlenka o mozku dítěte v dospělém těle. Nic podobného jsem ještě neviděl. Klobouk dolů Emmě !

plakát

Banda (2019) (seriál) 

Tak tohle přesně ten super hrdinský seriál co jsme potřebovaly! Dospělý pohled na to jak by to asi opravdu bylo...myslím že každý kdo by měl schopnosti jako Homelander by se snažil podobně. Brutalita a syrovost i absurdnost některých scén je super. Těším se na další řadu!

plakát

Rammstein in Amerika (2015) (koncert) 

Rammstein znam jako klasicky konzument, libi se mi, ale ze bych si poslechnul cele album nebo sel dokonce na koncert to ne. Nicmene moje metalisticka redheadska kamaradka me vytahla do kina a muzu rict ze me to fakt bavilo od zacatku do konce ! Dokument mi trochu doplnil vzdelani o unikatni kapele z Německa a o jejich pribehu. Po dokumentu nasledoval koncert z Madison Square Garden ktery byl jednim slovem Megashow ! Jdu domu poslouchat alba hehe !

plakát

Deadpool (2016) 

Fucking awesome !

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Doufám že druhý díl bude teda lepší. 4 hvezdy jen s rezervou, protože to je první díl další trilogie a chtěli nejspíš oslovit i lidi co SW tolik neznaj.

plakát

Fallout: Nuka Break (2011) 

Moc moc dobrý až nostalgicky mě to potěšilo a hned po shlédnutí jsem oprášil a zahrál si starýho Fallouta !

plakát

Gravitace (2013) 

Až na pár kýčovitých proslovů Sandry, z nichž cítím tolik Amerikanismu že bych si nejradši zacpal uši, to byl pro mě jeden z nejlepších filmových zážitků tohoto roku. Vizuální orgie mě dostaly a byl jsem napjatý od začátku (který se s divákem moc dlouho nemaže) až do konce. Rozhodně se na to podívám rád znova.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Zprvu jsem si o tomhle kousku myslel že to je jen fantasy hovaina a nijak jsem se o něj nezajímal. Nakonec jsem se na něj ale stejně podíval a začátek mě docela zarazil, ale postupně jsem si na tempo zvykl a zalíbilo se mi jak je film vizuálně zpracovaný. Jako odreagování a vizuální podívaná je to parádní, navíc tenhle film má parádní soundtrack který lahodil mím uším...4/5.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Začíná to rozvodem...nezvyklý začátek...Ovšem to je jen začátek. Od chvíle co Cal vyskočí z auta za jízdy je to skvělý humor i romantika ! Ke konci mi to přišlo už přeslazený, ale to by se dalo přehlédnout...každopádně jsem se dobře bavil a vřele film doporučuju!

plakát

50/50 (2011) 

Obyčejný příběh o obyčejném muži a o nemoci, která postihuje mnoho lidí na světě. Příběh ze života, který dokáže vzít za srdce a chvílemi vrhne slzy do očí. Díky tomuhle filmu jsem se dokázal trochu vcítit do lidí co trpí rakovinou. Pro mě to byl jeden z nejlepších filmů už jen proto, že je to příběh ze života, který může potkat každého. 5 hvězdiček !