Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (4)

Stan a Ollie

Stan a Ollie (2018)

Příběh slavného filmového komediálního dua, Stana Laurela (Steve Coogan) a Olivera Hardyho (John C. Reilly). Ti se rozhodnou oživit svou upadající kariéru tím, že se vydají na divadelní turné do Velké Británie, v období po 2. světové válce. To se nakonec stane zvláštní terapií pro jejich vztah plný nedorozumění a nevyslovených křivd.

Můžete mi kdy odpustit?

Můžete mi kdy odpustit? (2018)

Spisovatelka Lee Israel (Melissa McCarthy) se snaží napsat dobrou knihu, o její rukopisy ale není zájem. A tak se rozhodne vytvářet plagiáty dopisů slavných osobností a vydávat je za své. To vše za přihlížení svého nejlepšího přítele Jacka (Richard E. Grant), umírajícího na AIDS.

Vymazaný kluk

Vymazaný kluk (2018)

Syn baptistického kazatele Jared (Lucas Hedges) zjistí, že je homosexuál. Následně to zjišťují i jeho rodiče (Russell CroweNicole Kidman) a ti ho pošlou na speciální tábor, kde je praktikována převýchova homosexuálů na "normální" lidi. Tento tábor vede psychopatický vychovatel Victor Sykes (Joel Edgerton). Ani přes jeho drastické metody se ale Jared nevzdá a najde v sobě vnitřní sílu odpouštět.

Vice

Vice (2018)

Film režiséra Adama McKaye vypráví příběh Dicka Cheneyho (Christian Bale), nepříjemného byrokratického tajemníka z Washingtonu, později viceprezidenta Spojených států za vlády prezidenta George W. Bushe (Sam Rockwell). Film popisuje, jak se z Cheneyho za podpory jeho manželky Lynne (Amy Adams) stal nejmocnější muž své doby a jak se s ostatními americkými ministry podílel na obrazu světa, jak ho známe dnes.

Reklama