Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (9)

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Film bez kterého si vánoce neumím předstait, nadherná atmosféra, skvělé herecké výkony, vanoční cukroví to prostě pohladí po duši. Lze jen doporučit nebudete zklamáni.

Obchodník se smrtí

Obchodník se smrtí (2005)

Velmi originální a neprotřelé téma o celosvětovém překupnickém trhu se zbraněmi. Je nutné ocenit odvahu tvůrců, rozhodně se tento film některým skupinám nemusí líbit. Připomnělo mi to film "Děkujeme, že kouříte", kde též není neřest nikterak obhajována, ale pouze až syrově popsána. Nicolas Cage se zhostil své úlohy překupníka velmi zodpovědně a uvěřitelně. Další věc ktera mě zaujala byla práce kamery.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Pravděpodobně nejlepší film Quentina Tarantina. Jeden z kultovních filmů, kde se projevuje do kvality výborný střih a skladba jednotlivých částí, podobně jako v Kill Bill a skvělé herecké obsazení. Pokaždé když tento film vidím znovu, si říkám, že tento film už nešel natočit lépe a vše tvoří výborný kompaktní celek. Na tento Film, který řadím do absolutní klasiky, se hodně fanoušků filmů odkazuje a těší se na jednotlivé hlášky. Jestli jste tento film neviděli, odpusťte si jeden večer telenovelu(seriál) nebo jinou večerní vatu, kterou nás krmí komerční televize a zhlédněte jinou ligu.