Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor
  • Akční

Biografie (7)

Kendži Sawada (herec)

24.01.2023

Kendži Sawada je japonský zpěvák, skladatel a herec známý především jako zpěvák japonské skupiny The Tigers. V této skupině si Kendži vybral přezdívku „Julie“ (japonské popové hvězdy té doby často přejímaly přezdívky, zejména často anglicky psaná dívčí jména), podle známé herečky a zpěvačky Julie Andrews. V březnu 1969 se… (více)

Tony Dalton (herec / režisér / producent)

27.05.2022

Tony Dalton je mexicko-americký herec, scenárista a producent. Poté, co vystudoval herectví na Lee Strasberg Theatre Institute v New Yorku, začal svou kariéru v „Off-Broadway“ divadlech, kde hrál v několika divadelních hrách.Film Nedokonalé zabití z roku 2004 započal jeho filmovou kariéru. Dalton hrál převážně v mexických… (více)

Claes Bang (herec)

16.11.2020

Claes Kasper Bang je dánský herec a muzikant. Vystudoval Danish National School of Theatre a v Dánsku poté pracoval hlavně na jevišti a v televizi. Bang je nejlépe známý pro hlavní roli ve filmu The Square z roku 2017. Za tento herecký výkon dostal Evropskou filmovou cenu v kategorii nejlepší herec a byl to první Dán, který… (více)

Gethin Anthony (herec)

23.09.2018

Gethin David L. Anthony vystudoval gymnázium Tiffin School v Kingstonu, poté vysokou školu Balliol College v Oxfordu, kde získal akademický titul z oboru anglické literatury. Následně se zapsal na LAMDA (London Academy of Music and Dramatic Art, česky Londýnská akademie hudby a dramatického umění). Po dokončení studia hrál v… (více)

Andrew Rannells (herec / producent / scenárista)

09.01.2016

Andrew Rannells se narodil 23.8.1978 v Nebrasce. Je čtvrtý z pěti sourozenců,má staršího bratra a tři sestry. Jeho rodina má irské a polské příbuzenstvo. Tři roky (2001-2004) spolupracoval s 4Kids Entertainment (animační výrobní společnost),kde daboval postavy z různých her. Také se podílel na vyrábění počítačových her „Kirby"… (více)

Lucas Cruikshank (herec / režisér)

17.10.2015

Lucas Cruikshank se narodil 29.8.1993 v Columbusu, Nebraska. Do povědomí se nám mohl poprvé dostat, když s brantranci Johnem a Katie natáčeli videa a následně je dávali na YouTube. Lucas se ale rozhodl, že natočí video sám. Vymyslel postavu  jménem Fred Figglehorn se "speed-up" hlasem. První video mělo pozitivní ohlasy a tak… (více)

Johny Machette (herec / režisér)

20.06.2015

Johny Machette (vlastním jménem Jonáš Čumrik) je český raper. Narodil se v Královehradeckém kraji, přesněji v Třebechovicích pod Orebem. V roce 2013 se přistěhoval do Prahy a studuje soukromou vyšší odbornou školu, obor žurnalistika a nová média. Účinkoval v kapele HZM, která už své působení ukončila. Zúčastnil se soutěži na… (více)

Reklama