Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (25)

plakát

Přání k narozeninám (2022) 

Nikdy by mne nenapadlo, že dám českému filmu pět hvězdiček a ejhle už je to tady. Od samého začátku jsem se smál skvělým hláškám a jediné co bych filmu vyčetl je zbytečně dlouze protahované hledání děti, které film posunulo trochu zpět, ale i při něm se bylo  čemu smát, doporučuji!

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Mimořádná událost má jediný a to pobavit a to se jí podařilo více než znamenitě. Ze začátku jsem se bál jak si ve své filmové prvotině, režisér Jiří Havelka, poradí s tak malým prostorem jakým je jen jeden vagónu a musím uznat, že jsem se ani chvilku nenudil a chvilkami jsem se smál jak šílený, stejně jako slušně zaplněné kino. Zkrátka to byl skvělý film.

plakát

Srdce na dlani (2022) 

Pohodová komedie, která donutí k zasmání, ale i k zamyšlení, že láska kvete, opravdu, v každém věku:-) Tento film si nedává jiný cíl než se pobavit a to je nejdůležitější.

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

Marně přemýšlím co na této bylo dobré a nic mne nenapadá a proto vyzdvihnu asi to úplně nejhorší a to jsou hlavní představitelé,Marek Adamczyk a Anna Fialová. Podle mne nejhorší princ a princezna u pohádek všech dob. Dále bych přidal klasický scenář, kdy se hlavní hrdinové nejdříve nemají rádi ani za mák, aby se do sebe nakonec zamilovali, omílaný už tolikrát, že by se to mělo už konečně považovat za trestný čin. Navíc, v tomto případě, působil doslova směšně až uboze, to už si vážně scénáristé neumějí vymyslet něco jiného? Takhle bych mohl pokračovat dál a dál, ale to je myslím zbytečné!  Co závěrem? Asi otázku, nemohl by už někdo panu Janákovi zakázat točit pohádky a když už tak at je nedávají na Štědrý den?

plakát

Love Island (2021) (pořad) 

Reality show mi jako televizní formát nevadí a některé se mi dokonce i líbí, ale proč byl natočen Love Island, tak to fakt nevím. Rádoby krásné ženy, které vypadají, jako by jejich jediný koníček byly plastické operace a mnohé z nich neumělo ani číst, zkrátka zlatokopky jak prase. Na druhé strašně spousta svalů a to až takových, že to vypadá tak, že zobají jeden steroid za druhým, o inteligenci  se dá také pochybovat! Fakt nechápu proč to bylo natočené, vlastně jedna věc mne přece jen napadá a to je to, že v Česku budou další, rádoby, celebrity, které z toho budou žít ještě dalších deset let. Jedno pozitivum to přece jen má a to v krásné vile a ještě krásnější přírodě v okolí, ale to na dobrou reality show hodně málo!

plakát

Bony a klid 2 (2014) odpad!

To si,pan Olmer, dělá prdel? Proč touto kravinou, zkazil úžasný dojem z jedničky, ví snad jen on! V tomhle filmu totiž není dobře vůbec nic, námět, scénář, režie, herecké výkony tu stojí za vyliž prdel a to takovým způsobem, že to už horší snad být ani nemůže!

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) odpad!

Sněženky a machři po 25 letech je film, který ... který neměl vůbec vzniknout! Je totiž od začátku až do konce neskutečně nudný, plný vtipů, které sice v jedničce vtipné byly vtipné, ale ve dvojce už byly doslova trapné. V tom filmu mi přišly trapné i herecké výkony, které byly až na vyjímky tak slabé, že i neherci by to zahráli lépe !

plakát

BONDING (2019) (seriál) 

Seriál Bonding, je klasická oddechovka, která má spíše pobavit, například scéna, kdy se čůrá na ležícího muže, je úžasná:-) Druhá série je už propracovanější a více si v ní autoři hrají s dramatickou linkou a více se vnořují do postav. I tak si myslím, že má seriál spíše pobavit a těším se na další série.

plakát

Hodinářův učeň (2019) odpad!

Nuda, nuda, nuda! Od začátku až do konce jsem se nudil a po pravdě ani nevím proč jsem to dokoukal, snad jen proto abych věděl jak se tvůrci filmu, dokáží vymotat z tak slabého a zbytečně dlouhého děje.

plakát

365 dní (2020) odpad!

Marně přemýšlím, zda jsem viděl horší snímek než 365 dní a možná by se i našel, ale protože jsem je raději vytěsnil z paměti, tak tento bude dlouho na prvním místě nejhorších filmů mého života. Možná mi nabídnete horší filmy, ale to už by muselo být opravdu fiasko,aby předčilo 365 dní, mě se na tom fakt nelíbilo vůbec nic!