Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (7)

plakát

Filosofové (2013) 

Myslím, že kdyby byl film doladěn, vzniklo by z něho něco většího. Námět ale opravdu cením. Nutí lidi zamyslet se a zapojit představivost.

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Obecně horory miluju. Málokteré jsou ale povedené. Tento mezi povedené patří. Směsice mysterious s velkým masakrem je zkrátka neodolatelné. Hry jsou vždy do detailu promyšlené, přesné a překvapivé. Nejlepší chvílí však zůstává konec filmu, kdy se odhalí všechna tajemství.

plakát

Mallory (2015) 

Na tento film, by se měl podívat každý člověk, který si neváží vlastního života. Já sama jsem si u filmu uvědomila pár věcí. Hlavně co je pro mě v životě nejdůležitější. Denně poslouchám, o čem se hádají lidi na ulici, ale tady..? Wow, toto si zaslouží ocenění!

plakát

Drž hubu! (2003) 

Neskutečně jsem se pobavila. Netušila jsem, že Depardieu je tak super herec. Dávám velký palec nahoru, nejlepší komedie!

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Pro mne docela zklamání. Obsah byl zmatený a obsazení herců až na Eda se mi vůbec nelíbilo. Námět by byl asi dobrý, kdyby v ději nebylo tolik zápletek, které mi pomalu začínaly připomínat nějaký levný hodně špatný fantasy film.

plakát

Škola rocku (2003) 

Super-pohodičkový rodinný film na sobotní večer! :)