Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Western

Recenze (5)

plakát

Vymítač ďábla (1973) 

Film jsem vyděl v českém dabingu a možná i díky tomu na mě nepůsobil něak obzvlášť děsivě. Možná je to i tím, že o filmu jsem četl a vyděl z něho pár obrázků a díky jeho velkému renomé jsem čekal o trochu víc. Na druhou stranu to byl průlomový film ve svém žánru a provedení spolu s hereckými výkony mu určitě dělají čest. - 3*.

plakát

Simpsonovi ve filmu (2007) 

Simpsonovi ve filmu nebyli špatní, stopáž hodina a půl na mne ale byla trochu moc, takže u mne výtězí Simpsonovi v seriálu. Přesto 4*.

plakát

Skleněné peklo (1974) 

Tenhle film jsem vzhlídnul jenom náhodou a musím říct, že mě dostal. Ač jsem to neplánoval, po náhodném zapnutí televize na začátku filmu jsem u něho zůstal sedět až do konce. Plajáda skvělých herců, stupňující se napětí. klasika, která ani po třiceti letech neztratila na síle. Možná nejlepší katastrofický film.

plakát

Návrat do Cold Mountain (2003) 

Poctivé 4*. Surová realističnost bojových scén. Střední pasáži filmu by neuškodilo zestručnění. Solidní herecké výkony, i když ten oscar pro Renée Zellweger my nepřipadá úplně adekvátní.

plakát

Monty Pythonův smysl života (1983) 

Dvě * proto, že po Životu Briana a Svatém grálu to pro mě bylo obrovské zklamání. Vytratil se vtip a přibyla možná až trapnost. Na druhou stranu tam byly i světlé chvíle (scéna se smrťákem - ale já jsem to nejedla!). Možná je pravdou to, že smysl života není zábava pro každého.