Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Akční
  • Pohádka

Biografie (9)

Jitaphon Potiwihok (herec)

27.04.2023

Jitaraphol Potiwihok, známý spíše pod přezdívkou Jimmy, je vystudovaný lékař, youtuber a od roku 2021 herec televizní a produkční společnosti GMM TV. Jako herec debutoval vedlejší rolí v seriálu Bad Buddy (2021). Hlavní roli získal v seriálu Vice Versa (2022), kde ztvárnil postavu Puena, a v seriálu Last Twilight (2023), kde si… (více)

Nattawat Jirochtikul (herec)

06.03.2023

Nattawat Jirochtikul je thajský herec a model. Celé jeho jméno je Fourth Nattawat Jirochtikul. Fourth (čtvrtý) vychází ze skutečnosti, že se narodil v den, kdy si Thajsko připomínalo 200 let od narození krále Rámy IV. Studoval na soukromé střední katolické škole pro chlapce Saint Gabriel's College v Bangkoku. Zde se věnoval… (více)

Sarin Ronnakiat (herec)

13.10.2022

Sarin Ronnakiat je thajský herec a model. Pochází ze 3 dětí, rodina pracovala v oblasti realit. Studoval na soukromé Bangkok Christian College, což je chlapecká škola ve finanční čtvrti Si Lom v Bangkoku. Škola má pověst jedné z nejprestižnějších a vysoce výběrových škol v Thajsku. Poté studoval architektonický design na… (více)

Thuchapon Koowongbundit (herec)

13.10.2022

Thuchapon Koowongbundit původně vystudoval bakalářský obor Business Administration, ale poté, co se začal zajímat o fotografii a střih, přešel na obor filmová produkce na Mahidol University International College. Než v roce 2017 debutoval jako herec, pracoval jako kreativní stážista ve společnosti JOOX a pracoval také na… (více)

Putthipong Assaratanakul (herec)

06.10.2022

Putthipong Assaratanakul, také známý jako Billkin, je thajský zpěvák, moderátor a herec čínského původu. Vystudoval fakultu obchodu a účetnictví na Thammasat University v Bangkoku. Je známý svými rolemi Tleho v seriálu Please... Siang Riak Winyan (od r. 2017), Taa v seriálu My Ambulance (od r. 2019) a zejména rolí Teha v… (více)

Krit Amnuaydechkorn (herec)

03.10.2022

Krit Amnuaydechkorn, také známý jako PP, je thajský herec, model a zpěvák. V roce 2022 promoval v oboru podnikatelská ekonomie na Ekonomické fakultě Kasetsart University. Je známý svými rolemi Thiukha v seriálu My Ambulance (2019) a Oh-aewa v oceňovaném seriálu I Told Sunset About You (2020–2021). (více)

Korapat Kirdpan (herec)

22.03.2022

Korapat Kirdpan, přezdívaný Nanon, je thajský herec. Je synem thajského herce Khunakorna Kirdpana. Má vietnamské předky z matčiny strany a je příbuzný s modelkou Chanunpat Kamolkiriluck. Své středoškolské vzdělání dokončil na škole Amatyakul a později studoval herectví a filmovou režii na College of Social Communication… (více)

Pawat Chittsawangdee (herec)

22.03.2022

Pawat Chittsawangdee, přezdívaný Ohm, je thajský herec. Vystudoval střední školu na Assumption College v Bangkoku, později studoval obor kinematografie a digitálních médií na College of Social Communication Innovation na Srinakharinwirot University. Účinkoval v několika televizních seriálech na Channel 9 a Channel 3. Později se… (více)

Michael Cimino (herec)

05.08.2020

Americký herec Michael Cimino se narodil v Las Vegas, kde také vyrůstal. Otec pocházel ze Sicílie, matka z Portorika. Od dětství rád zpíval, hrál na kytaru a na klavír, od svých osmi let působil v církevní divadelní skupině. Kvůli svému latinskoamerickému původu čelil ve škole rasismu a těžké formě šikany. Kvůli tomu nedokončil… (více)

Reklama