Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Akční
  • Pohádka

Obsahy (22)

Twins

Twins (2023) (seriál)

Sprite (Ritchanon Sriprasitdecha), hlavní hrdina seriálu, má dvojče Zeeho, hráče volejbalu, který se intenzivně připravuje na důležitý zápas, po kterém se bude rozhodovat o nominacích do národního týmu. Zee ale po incidentu skončí v nemocnici a bratr Sprite se rozhodne, že Zeeho zastoupí na trénincích, aby bratra nevyloučili z týmu. Sprite se za každou cenu snaží zabránit tomu, aby kdokoli odhalil jeho pravou identitu. Všechno ale bude jinak...

Dangerous Romance

Dangerous Romance (2023) (seriál)

Bohatý spratek Kanghan (Tanapon Sukhumpantanasan) na škole šikanuje Sailoma (Wachirawit Ruangwiwat), nejlepšího studenta, a ačkoliv jeden druhým zpočátku pohrdají, jejich vzájemné city se začnou měnit poté, co Sailom souhlasí s doučováním rozmazleného teenagera na žádost Kanghanovy babičky.

Stay with Me

Stay with Me (2023) (seriál)

Su Yu (Zhang Jiong Min) studuje na střední škole. Žije jen se svým otcem, a přestože jsou velmi chudí, je šťastný. To všechno se změní v den, kdy se jeho matka provdá za bohatého muže. Su Yu se tak dostává do kolize se svým novým nevlastním bratrem Wu Bi (Xu Bin), který je jeho novým spolužákem. Ti dva se střetnou hned od začátku hlavně kvůli tomu, že pochází z tak rozdílných sociálních a ekonomických poměrů. Vzájemně se nenávidí a jejich výbušný vztah nabírá obrátky. Všechno se ale mění v okamžiku, kdy Wu Bi ochrání Su Yu před pouličním gangem zlodějů. Jenomže když si kluci začnou vytvářet pouto, postaví se jim do cesty celá řada překážek a rodinné potíže si začínají vybírat svou daň. Vydrží vztah Su Yu a Wu Bi nebo se zlomí pod tíhou emocí, rodinného zmatku a společenského tlaku? Seriál Stay With Me je adaptací románu „Are You Addicted?“ spisovatelky a scenáristky Chai Ji Dan.

Love Syndrome III

Love Syndrome III (2023) (seriál)

Day (Longshi Lee) a Itt jsou šťastným a milujícím párem až do události, kdy se Day vybourá v autě a vlivem úrazu hlavy ztrácí paměť. Nevybavuje si nic ze své nedávné minulosti a na společný život s Ittem si vůbec nepamatuje. Day začne být vůči Ittovi chladný a bezcitný. Podaří se trpělivému Ittovi oživit Dayovy vzpomínky a získat ho zpět?

The Eighth Sense

The Eighth Sense (2023) (seriál)

Ji Hyun (Jun-taek Oh) přichází z poklidného venkova studovat do Soulu, kde se snaží přizpůsobit rušnému městskému životu. Na univerzitě se setkává s Jae Wonem (Ji-sub Lim), který se právě vrátil z vojenské služby. Jak sdílejí společný zájem o surfování na moři, začnou si k sobě vyvíjet city. Během surfování se spolu políbí, ale Jae Won se chová, jako by se nic nestalo. Ji Hyun je zmatený, ale snaží se Jae Wona přimět své city neskrývat.

A Boss and a Babe

A Boss and a Babe (2023) (seriál)

Do rozpadající se vývojářské firmy přijde svérázný a upovídaný stážista Cher (Kasidet Plookphol), který zde vyvolá značný rozruch. Zjišťuje, že jako jediný dokáže vycházet s nerudným šéfem Gunem (Jiratchapong Srisang), jehož pozornost Cher přitahuje. Ovládnou své vzájemné city, nebo si společně začnou léčit staré šrámy na duši?

Last Twilight

Last Twilight (2023) (seriál)

Zadlužený automechanik Mork (Jitaphon Potiwihok) nevidí jinou možnost k zaplacení dluhů, než ucházet se o dobře placenou práci v bohaté rodině. Zde se setkává s Dayem (Tawinan Anukoolprasert), bývalým hráčem badmintonu, který po nehodě částečně oslepnul a který od té doby potřebuje někoho, kdo se o něj bude starat. Day oceňuje Morkovu otevřenost a skutečnost, že není Morkem litován, a rozhodne se ho zaměstnat. Tím, jak oba kluci spolu tráví veškerý čas, si mezi sebou vytvoří zvláštní a silné pouto, a to natolik silné, že když lékaři později Dayovi oznámí, že za 180 dní přijde o zrak úplně, Mork se rozhodne udělat všechno pro to, aby Day mohl užívat krásných momentů až do posledního dne.

Never Let Me Go

Never Let Me Go (2022) (seriál)

Nueng (Phuwin Tangsakyuen) je synem majitele hotelového řetězce. Jeho postavení ho přimělo vyrůstat izolovaně bez prostoru pro nedokonalosti. Poté, co je jeho otec přímo před ním zastřelen, je jeho život v ohrožení. Jeho matka proto najímá stejně starého chlapce, aby Nuenga chránil před nebezpečím ve škole i mimo ni. V jeho životě plném nejistoty bodyguardova přítomnost vede Nuenga k novým pocitům. Ovládnou své vzájemné city?

Boyband

Boyband (2023) (seriál)

Skupina dvaceti talentovaných mladých lidí, těch nejlepších z nejlepších, sdílí sen stát se členy prvotřídní šestičlenné chlapecké kapely. Jako rivalové procházejí intenzivním výcvikem ve zpěvu a tanci pod agenturou World Star majitelky Khun Sereny, královny zábavního průmyslu. Juju a Top jsou mezi stážisty, kteří usilují o svůj sen. Jejich vztah se však vyvine z rivalů na přátele a nakonec ještě více. Upřednostní lásku před svými sny?

Choco Milk Shake

Choco Milk Shake (2022) (seriál)

Kočka a pes se po reinkarnaci vrací na svět jako lidé, aby pomohli svému bývalému majiteli vyléčit se z osamělosti.

Star and Sky: Sky in Your Heart

Star and Sky: Sky in Your Heart (2022) (seriál)

Doktor Kuafah (Jirakit Thawornwong), který je kvůli zaviněné autonehodě odsouzen k veřejně prospěšným pracem, nastupuje jako dobrovolnický lékař do odlehlé horské vesnice. Tam se setkává s mladým učitelem. Oba se nenávidí od prvního setkání, ale čím více se hádají, tím více si rozumí.

Star and Sky: Star in My Mind

Star and Sky: Star in My Mind (2022) (seriál)

Dao (Natachai Boonprasert) byl na střední škole zamilovaný do Kluena a poslední den před odjezdem do zahraničí mu vyznal své city. Byl však odmítnut. Po návratu Dao nastupuje na univerzitu a zjišťuje, že jedním z jeho spolubydlících na koleji není nikdo jiný než Kluen. Co se stane, když někoho přestanete milovat, ale on začne milovat vás? Natočeno podle knižní předlohy.

Ai Long Nhai

Ai Long Nhai (2022) (seriál)

Ai (Meen Nichakoon Khajornborirak) studoval v zahraničí, ale kvůli rvačce jej otec donutil vrátit se do Thajska, aby pokračoval ve studiu zde. První den na nové škole Ai potkává spolužáka Nhaie (Ping Krittanun Aunchananun), do kterého se zamiluje na první pohled. Začíná bouřlivá romance. Seriál je natočen podle stejnojmenného románu z roku 2018.

Together with Me

Together with Me (2017) (seriál)

Nejlepší kamarádi z dětství Korn (Max Nattapol Diloknawarit) a Knock (Tul Pakorn Thanasrivanitchai) se znovu setkají na vysoké škole, ale jejich vztah se zkomplikuje, když v opilosti spolu stráví noc plnou vášnivého sexu. Knock má totiž přítelkyni, ale zároveň má smíšené city ke svému nejlepšímu kamarádovi Kornovi. Korn Knocka miluje, ale dělá vše pro to, aby jeho kamarád žil šťastný život se svou přítelkyní. Ovládnou své vzájemné city?

Big Dragon

Big Dragon (2022) (seriál)

Yai (Mondop Heamtan) je bohatý rozmazlený vysokoškolský student, který zdědil bar svého otce. Zjišťuje, že pohledný Mangkorn (Panuwat Sopradit) svádí jeho milovanou dívku. Jednoho večera tedy Yai přiměje své muže, aby něco namíchali do Mangkornova nápoje, ale kvůli omylu dojde k záměně nápojů a ti dva nakonec stráví noc spolu.

Don't Say No

Don't Say No (2021) (seriál)

„Pokud jsem pro tebe ten pravý, pak mě od této chvíle nemůžeš říct ne.“ Od přátel po milence. Jak tento vztah dopadne, když jeden je hodný a druhý špatný? Je možné proměnit špatného chlapce v milence? Natočeno podle románu „Neříkej ne, když jsou srdce blízko“.

Love Mechanics

Love Mechanics (2022) (seriál)

Nenávist se mění v zakázanou lásku. Oba ve svém komplikovaném vztahu ale trpí. Remake minisérie z roku 2020.

Last Twilight in Phuket

Last Twilight in Phuket (2021)

Krátkometrážní film Last Twilight in Phuket je tematickým mostem mezi první a druhou sérií seriálu I Told Sunset About You. Sledujeme zde poslední den Oh-aewa na Phuketu před odjezdem na studia do Bangkoku. Společně Tehem navštíví různá místa ve městě a na ostrově, kde spolu vyrůstali.

The Miracle of Teddy Bear

The Miracle of Teddy Bear (2022) (seriál)

Tofu je obří plyšový medvídek, který je deset let objektem útěchy dospívajícího Nuta (Job Thuchapon). Není to však obyčejný plyšový medvídek. Má schopnost komunikovat s ostatními předměty v domě. Jednoho dne, aniž by to Nut tušil, se plyšový medvídek zázračně promění v mladého muže. Ten si však o sobě nic nepamatuje. Snaží se najít si své vlastní zázemí, ale všechno se zkomplikuje, když zjistí, že jeho zrod je spojen s temným tajemstvím rodiny jeho majitele. Musí si pospíšit, protože jeho čas jako člověka se krátí, a on moc touží odhalit tajemství svého zrodu. Hlavně ale chce být blíž Nutovi, který ho jako plyšového medvídka nejvíc miloval. Podaří se Tofuovi (Sarin Inpitar Ronnakiat) najít odpovědi na své otázky a odhalit všechna tajemství, která si přeje znát?

Cherry Blossoms After Winter

Cherry Blossoms After Winter (2022) (seriál)

Smrt rodičů přivede sedmiletého chlapce jménem Hae Bom do adoptivní rodiny, která má stejně starého syna jménem Tae Seong. Přestože Hae Bom má k nové matce úctu a vycházejí spolu, vztah s nevlastním bratrem je odtažitý. Věci se po několika letech mění, když oba chlapci nastoupí do stejné třídy na střední škole. Hae Bom je zde spolužáky šikanován. Nevlastní bratr ale rázně zakročí a od té doby spolu tráví víc času, než kdy jindy. Mezi oběma dospívajícími chlapci vzplane nečekaná vášeň – ale co na to jejich okolí?

Reklama