Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Biografie (3)

Baran bo Odar (režisér / tvůrce / scenárista)

10.08.2020

Baran bo Odar je švýcarsko-německý televizní a filmový režisér. Nejvíce se proslavil vytvořením seriálu Dark, který se stal celosvětovým úspěchem. Baran má od své matky má turecký původ a od dědečka jeho táty má ruský původ. Prostřední jméno Bo je jeho přezdívka.Na filmovém poli se nejvíce prosadil svým techno-thrillerem Who am… (více)

Rachel Brosnahan (herečka / producentka)

26.05.2020

Rachel Brosnahan je americká herečka. Nejvíce se proslavila hlavní rolí v seriálu The Marvelous Mrs. Maisel. Rachel se narodila do rodiny Carol a Earla Brosnahan, kteří pracovali v dětském nakladatelství. Její matka je Britka a otec je Američan s irskými kořeny. Od čtyř let byla Rachel vychována v Highland Park v Illinois. Má… (více)

Lewis Pullman (herec)

02.01.2020

Lewis Pullman, celým jménem Lewis James Pullman, se narodil do rodiny herce Billa Pullmana a tanečnice Tamary Hurwitz. Má dva sourozence. Jako herec se proslavil v pokračování hororové série Oni s názvem Oni 2: Noční kořist a thrillerem režiséra Drew Goddarda Zlý časy v El Royale. Zahrál si též roli Majora Majora v seriálu… (více)

Reklama