Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Obsahy (2)

Banda

Banda (2019) (seriál)

Seriál The Boys, adaptován z komiksové předlohy stejného názvu a vytvořen hercem a režisérem Sethem Rogenem, je zasazen do alternativního vesmíru, kde jednotlivci obdaření supermocí jsou uznáváni širokou veřejností jako superhrdinové. Tyto superhrdiny vlastní silná společnost Vought International, která je prodává a zpeněžuje. Tito superhrdinové se ve svém osobním životě chovají arogantně a rádi zneužívají svoje superschopnosti. Seriál sleduje primárně dvě skupiny: Sedm, neboli přední tým superhrdinů Vought International a skupinu The Boys, která se snaží zničit tyto zkorumpované superhrdiny. Skupina The Boys je vedena Billym Butcherem (Karl Urban), který nenávidí všechny superhrdiny a skupina Sedm je vedena egoistickým a nestabilním Homelanderem (Antony Starr). Mimo jejich konflikt sleduje seriál také nové členy každého týmu: Hugh "Hughie" Campbell (Jack Quaid), který se přidá ke skupině The Boys hned poté, co jeho přítelkyně je zabita jedním ze skupiny Sedm, a Annie January/Starlight (Erin Moriarty), která se přidá do skupiny Sedm, ale v zápětí zjišťuje, že superhrdiny, které obdivovala, se nechovají tak, jak si představovala.

Dobré místo

Dobré místo (2016) (seriál)

Seriál Dobré místo je zasazen do posmrtného života, kde jsou lidé po smrti posláni do „Dobrého místa“ nebo do „Špatného místa“. Po smrti je jejich život na Zemi ohodnocen podle toho, jak se v životě chovali. Jen ti s nejvyšším skóre jsou posláni do Dobrého místa, kde si užívají věčné štěstí a jejich přání jsou splněny umělou inteligencí jménem Janet (D'Arcy Carden), zatímco všichni ostatní jsou posláni do Špatného místa, kde zažívají nikdy nekončící mučení.
Seriál sleduje Ellen Shellstrop (Kristen Bell), amorální samotářku, která se dostane do posmrtného života a díky nějaké chybě je zařazena do Dobrého místa místo toho, aby byla poslána do Špatného místa (kam rozhodně patří). Zatímco se schovává před očima architekta čtvrti Michaela (Ted Danson), je odhodlána zbavit se svého starého způsobu života a získat si své místo v Dobrém místě. Ale, co když není jediná, která se chce změnit?

Reklama