Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

13 samurajů (2010) 

Bla, bla, bla,bla! Samý sprostě přesný výpočty, co,kdy a kdo... Prostitutky by vás v lepším případě nazvaly asi "intošema." Ale jám mám pocit, že to tu smrdí potem .

plakát

Bůh žehnej Americe (2011) 

Začátek filmu je naprosto luxusní. Navštívit s brokovnicí hlučné sousedy. A pak to tam hezky zodpovědně vybílit. Komu se o tom nikdy nezdálo, tak prostě nemůže být normální. Párkrát jsem se s hrdinou ztotožnil v názorech na dekadenci přemnoženého lidstva. Ještě proběhlo několik celkem povedených čistek a byl konec. Z 50-60% vata, zbytek ujde. Volný pád i God Bless America stále ještě nejsou filmem, který musí jednou vzniknout. Ale lepší se to.

plakát

Fontána (2006) odpad!

pekelná sračka!

plakát

V Bruggách (2008) 

S nikým jsem se neztotožnil. Přímo otravný film. Slepenec záběrů, kdy máte pocit, že každý byl natočen jiný týden. Jako celek naprosto ničem.

plakát

Počátek (2010) 

Film plný mlátiček a honiček, které gradují tím, že jsou s uplývajícím časem na štíru. Fakt nervák!?? Asi jak pro koho. Myslím, že každý z nás tyhle situace zažívá takřka denně. Když musí čekat ve frontě na kasu a zároveň stihnout ještě něco dalšího. Kdo má technického ducha, tak ať se na to raději nedívá. Ústřední scéna filmu, kdy padá auto do vody, je časově už zcela "mimo realitu."

plakát

Lesní duch (1981) 

Velmi hezký horor. Prakticky pořád se něco děje. V závěru filmu jsem do sebe sypal tortily, jen to fičelo. To abych je udržel v žaludku, protože tolik krvo-hnuso-slizo materiálu se na plátně jen tak nevidí.

plakát

Red (2010) 

Fakt to pobaví. Bruce jak se zdá, nikdy nezklame. Ten jeho lišáckej úsměv, a pak.. za plné jízdy vystoupí z auta, protože potřebuje roztřílet frajera v dodávce, co právě vyjíždí z vedlejší ulice. Pátou hvězdičku jsem vynechal, protože občas scénáristi připomínali, že hlavní hrdina je už "v důchodu." Za to by si měli dávat každý večer sedací koupele...