Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Psal se rok 2019. V půl desáté odpoledne. Hledal jsem už tři minuty. Byl jsem v koncích. Nevěděl co si mám na netflixu pustit. Dostal jsem strach. Možná půjdu spát aniž bych si něco pustil. Zrychlil se mi tep. Začalo mi busit srdce jako o závod. Zcela jsem nevnímal okolí, vnimal jsem jen obrazovku. . A nejednou se přede mnou objevila nabítka na zhlédnutí seriálu brejkink béd. Ihned mě to zaujalo. Slyšel jsem spoustu pozitivních recenzi o tomto seriálu. Určitě bude skvělý.. Už jsem nemohl riskovat beznadějně hledání z kterého bych se určitě zbláznil.. Hned poté jsem se ponořil do Perníkového táty. Nemám slov. Vážně nemám! Tento seroš bych zkrátka vynikající. Od začátku do konce. Na co bych ho vychvaloval v třiceti větách když by tě to stejně milý čtenáři nebavilo . Víš co? Prostě si ten seriál jsi pustit. Je vynikající. Určitě se ti bude líbit. Slibuji! Možná.. Dávam plný počet všeho co mám.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Moje první setkání se South Parkem nebylo normální..( tím ,, nebylo normální" chci navnadit na pozdější část komentáře...) Jen tak jsem si prohlížel na internetu seriály( Na jaké stránce jsem zapomněl... TO NEVADÍ!!!), které jsou ke zhlédnutí online.Uviděl jsem South Park. Klikl jsem myší na nápis a objevila se první sezona... Rozhlížel jsem se jestli mě nevidí matka( Protože matka South Park charakterizovala takhle: ,, Je to seriál s divnými postavami, které jsou sprosté." Na slovo ,, sprosté dala důraz. Z tohoto jejího výroku jsem usoudil, že seriál je ,, zakázaný". Nechápu proč jsem si to myslel ale....) Ztišil jsem reproduktory a mohl se dívat. Seriál se mi líbil. Jenže ,, zákaz"(schválně dáno do uvozovek! HA!).O pár let jsem se do seriálu pořádně pustil.(Už jsem věděl že to nebyl zákaz.. Proto že mi maminka věří, že tu vulgární mluvu nebudu používat :-)...) Letěl jeden díl za druhým. Ale první série mě moc nepřesvědčila. Druhá , třetí, čtvrtá......dvacátá a další byli mnohem lepší. Mně se ,,fekální humor", který používá tento seriál líbí. Zasměji se němu.( Ale když se němu směji, to znamená že jsem inteligentní člověk.) Ale chápu že se každému seriál nemusí líbit, protože je sprostý a hodně někdy nechutný ale podle mě výborný. Všechny světové události ukáže, jak se říká na plnou hubu(ústa) Tento seriál doporučuji těm, kterým nevadí rasistický, černý a fekální humor!!! Moje celkové hodnocení: 100% Animace: 10/10 Kamera: ?/? Scénář: 10/10(HA! HA! HA!) Efekty: ?/? Obsazení: 10/10

Papírový dům (Netflix verze)

Papírový dům (Netflix verze) (2017)

Zase další seriál z kterého jsou všichni na větvi. Prý je bez jediný chybičky,. Dlouho už neviděli nic lepšího . Hrůza a běs!!!.. a musím říci, že se k ním musím přidat. Akorát pro mě nebyl seriál bezchybný ( Nebudu to zde psát. Mohli by se vyskytovat spoilery :D ) Jinak jsem rád, že mi bylo umožněno se na tento patnácti-dílný španělský počin podívat. Dávám 9/10 a míří do oblíbených seriálů protože jsem ho neviděl určitě naposledy.

Zelené dveře

Zelené dveře (2019)

Netflix se zas´ ukázal! Tento seriál jsem zhlédl na jeden zátah a nelituji času, který jsem do toho investoval. To bylo něco. Dávám 9/10!

Muž z Vysokého zámku

Muž z Vysokého zámku (2015)

O tomto seriálu jsem věděl poněkud dlouhou dobu předtím než jsem ho zhlédl. Plánoval jsem se na něho podívat. Ale jaksi jsem se k tomu nedostal. Vlezli mi do toho jiné filmy či seriály. Nepsal bych ale tento komentář kdybych seriál nepokořil. Jsem rád, že jsem se k němu konečně dokopal. Učinil jsem správné rozhodnutí...Všem hlavním postavám seriálu jsem nepřál smrt. Při velmi napjatých scénách jsem si klekl. Sepjal ruce a vyslovil tato slova: ,, Bože, prosím ať přežijí." Většinou Bůh má slova vyslyšel... Tohle jsem hlavní co bych řekl. Dále můžu vyzdvihnout výbornou kameru, kostýmy, herecké obsazení a tak dále. Sice bych neplýtval slovy. Ale neudělám to . Doufám že jsem svůj názor na tento seriál pořádně vyložil. Bylo to upřímné.. Dávám seriálu 9 z 10 filmů vytvořené mužem z Vysokého zámku..

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Ptáte se kde jsem slyšel poprvé o seriálu ŽIVÍ MRTVÝ(The Walking Dead)? V herním seriálu Re-Play. Zrovna probíhala recenze na hru ,, The Walking Dead: Survival Instinct". Této hře redaktor pořadu udělil známku 3/10. Z toho vyplývá, že se mu moc nelíbila. V recenzi vyprávěl ,,něco" o bratrech Dixonových. Vůbec jsem nevnímal. Nepočítal jsem, že to budu někdy vědět kdo jsou. Zatím jsem ten seriál neplánoval sledovat... Nezačal bych kdyby mě nenavnadil kamarád. Opakoval dokola, cituji(možná..): ,, Živí mrví je tak boží seriál!! Podívej se na něj!" Vyslechl jsem jeho prosbu. Učinil jsmem to a nelitoval jsem toho. Od prvního prosince do konce toho měsíce v roce 2017 jsem zhlédl pět celých sérií. Což je úctyhodný výsledek, nemyslíte? Teď v tomto komentáři popíšu jak se mi jednotlivé série líbily: 1.SÉRIE- Začátek byl na mě až moc rychlý ale jinak ,,docela dobrý" Nic dech-beroucího:-) HODNOCENÍ: ****;2.SÉRIE- Tady se seriál začal rozjíždět. Ale stále celá série není na plné HODNOCENÍ:****;3.SÉRIE- Tady mě seriál naprosto dostal!!:-) HODNOCENÍ: *****;4.SÉRIE- Začátek této série byl slabší(Ehm...) ale zbytek to naštěstí zachránil.:-) HODNOCENÍ: *****; 5.SÉRIE- Tato série je zatím nejakčnější z toho co jsem viděl, což je SUPER!!! HODNOCENÍ: *****;6.SÉRIE- Tato série mě hodně bavila:-) Bylo zde hodně akce. No, je pravda, že to není už jenom o přežívání(-Jak to bylo na začátku.). Ale stejně podle mě pět!! HODNOCENÍ:*****; 7.SÉRIE- Docela zábavná a napínavá série. HODNOCENÍ*****; 8.SÉRIE-Ze začátku docela ResidentSleeper ale pak to už je FeelsGoodMan Clap; Celkové hodnocení seriálu: ,,Je to zábavný seriál!" HODNOCENÍ: *****

MOST!

MOST! (2019)

Nemám slov. Myslel jsem že to bude nějaká další česká trapárna. Nebyla. Tento seriál mě připadal takový ,, přírodně" komediální.Ani nevím co mám dál psát.. Prostě je to nejlepší seriál posledních pěti let ..Fakt bomba. VŽDYCKY MOST! Dávám 9/10!!

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

Musím se přiznat, že nejsem sportovec. Pořádně fotbalu nerozumím . Vím, že tam jsou nějaké auty, fauly.. Ani nevím co znamenají. No, možná jen matně. Kdysi jsem se koukal na TV Nova. Viděl několikrát ukázku na Okresní Přebor. Nevěnoval jsem tomu pozornost. Ale proč jsem mu jí dal právě teď? Kvůli doporučení kamaráda. Říkal: ,,Pusť si ho. Je výbornej." Musím říci, že jsem mu popravdě moc nevěřil. Myslel jsem, že mě bude extrémně nudit... Jenže se tak nestalo. Seriál mě tak potěšil, že jsem si přidal do oblíbených. Je zkrátka výborný. Zasmál jsem se u něho. Vzlykal a podobně. Tento seriál si vždycky pustím jen s radostí!!

Comeback

Comeback (2008)

Tento seriál si můžu pustit pořád znova a znova. Nikdy mě neomrzí. Pokaždé se u něho popadám za břicho. Nepřipadají mi postavy a hlášky trapné(Prostě Ozzák je borec!) Zkrátka bych nic nevytkl... Snad jen to, že seriál má jenom dvě série. Zasloužil by si více dílů....Tento nový Husťan obsahuje 98% alkoholu.