Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (7)

Hannibal

Hannibal (2013)

Nic pro tuctového diváka. Nejlepší seriál, co jsem kdy viděla. Kvalita je až filmová. Opravdu to není pro každého.Je to dost bizardní, hodně psychologické a artové. Mads a Hugh jsou zde excelentní. Kamera, scénář a střih jsou na jedničku. Sledovat vývoj vztahu mezi hlavními aktéry, musíte opravdu důkladně, jinak vám uteče podstatná linka. Přesně takové seriály mám nejraději. I vedlejší postavy mají co nabídnout. Osobně se mi hodně líbila Margot. Seriál je hodně artový, což mi osobně nevadí, ale v třetí serii je toho až příliž. Ale i tak, bude na seriál vzpomínat, jako na jeden z nejlepších, co jsem kdy viděla. Důkaz, že seriál s filmovými herci, je prostě to nejlepší. Na samotný závěr seriálu, nikdy v životě nezapomenu. Spolu s Tin Star nejlepší seriál, co jsem kdy viděla, a asi už nikdy neuvidim. Pánové, děkuji.

Volejte Saulovi

Volejte Saulovi (2015)

Rukopis Perníkového táty, je zde silně znát. A to je jedině dobře. Stejně jako v Perníkovém tátovi, je přemněna hlavního hrdiny pomalá, a naprosto strhujcí. Střih a kamera, zde fungují naprosto dokonale. Nevěřila bych, že je možné, aby spin-off seriál překonal seriál samotný, ale Jimmovi, se to povedlo na výbornou. Takže, když budete mít problém, Raději volojte Saulovi, ale ještě předtím, tedy Jimmymu.

Šerifská hvězda

Šerifská hvězda (2017)

Tim Roth je můj oblíbenec. Zamilovala jsem si ho v Lie to me, ale teprve zde, naplno mohl ukázat naplno svůj herecký um. Seriál pohltí už prvním díle a nepustí. Skvělé kamera, krásná příroda,akce a Tim Roth jsou důvody, proč si seriál právem zaslouží plný počet. Boužel, seriál bude třetí serií ukončen, ale rozhodně budu na seriál vzpomínat, jako na jeden z nejlepších, co jsem viděla. Díky, Time.

Doktor Mozek

Doktor Mozek (2009)

Seriál se mi moc líbil. Škoda, že nebyl dotažen do konce. Některé dějové linky mi přišly velice zajímavé (hlavně vztah mezi Jackem a jeho šéfovou), ale boužel nebyly více rozebrány. Což mi přišlo jako obrovská škoda. Rozhodně bych neřekla, že jde o kopii House. Tento seriál je totiž mnohem lepší. Jack je empatický, milý a vyhledává kontakt se svými pacienty. Boužel seriál působí dost lacině. Asi nižší rozpočet. Velkou chybou seriálu je, že byl ukončen po 13-ti dílech. A tak skvělý seriál to mohl být. Škoda, škoda, škoda.

Odpočívej v pokoji

Odpočívej v pokoji (2001)

Viděla jsem toto mistrovské dílo asi čtyřikrát. Michael C. Hall je zde snad ještě lepší, jak později v Dextrovi. Úžasný počin. Seriál se nebojí vůbec žádných témat, dnes je to asi v každym druhym seriálu, ale tehdy, to nejspíše bylo něco zcela dosud nevídaného. Celých pét serií si drží seriál vysokou laťku. Kamera je opravdu fantastická. Skláním se před kameramany, herci a scénáristy. Děkuji, za tento televizní klenot.