Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Rodinný
  • Pohádka

Recenze (20)

plakát

Kukačky (2021) (seriál) 

Nejlepší seriál této doby. Děkujeme pane Arichteve!

plakát

Mezi námi děvčaty (2003) 

Puberta, období vzdoru a pocitu, že Vás nikdo nechápe, hlavně Vaši rodiče. Co se může stát, když si dcera s matkou vymění těla? Velmi zábavná komedie.

plakát

Otec Brown (2013) (seriál) 

Seriál plný detektivních příběhů, ale zároveň i humoru. Navíc velmi oceňuji Otcův způsob kázání a jeho nadhled nad určitými věcmi.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Na tento film jsem se podívala jen proto, že si Kennetha Branagha velmi cením. Nečekala jsem ale od toho nic překvapivého. Opak byl pravdou. K. Branagh ztvárnil Poirota bezvadně, jeho vzhled dokonale vystihuje knižní předlohu. Závěrečná scéna je velmi okouzlující.

plakát

Zpověď královny střední školy (2004) 

Tento film je do jisté míry velmi inspirující. Mít velké a bláznivé sny není nikdy na škodu, čehož je Lola důkazem.

plakát

Eloise a Vánoce (2003) (TV film) 

Bezprostřední, nespoutaná a s velkou chutí do života. Taková je hlavní hrdinka tohoto filmu - Eloise. Bez tohoto filmu už si ani nedovedu představit Vánoce. Roztomilý příběh a slavnostní výzdoba hotelu Plaza dohromady vytváří kouzelnou atmosféru. Doporučuji ho všem, kteří chtějí v sobě znovu probudit to "dítě".

plakát

Otec Brown - Ledová past (2019) (epizoda) 

Příběh lásky, co vás vezme za srdce. Povedený díl. Navíc to skutečně vypadalo, že se inspektor s otcem Brownem usmíří, ale to by pak nebyla taková legrace.