Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (76)

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Velmi dobře zpracovaný horor. Konec trochu odbytý, ale celkově e mi film velmi líbil.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Jedno oko nezůstalo suché. In fact jsem potřebovala pod ksicht celý talíř kuřete na paprice, abych pod sebou pak nemusela vytírat. Jako člověk bych musela dát čtyři hvězdy, ale jako ženská jsem si tu jednu navíc nemohla odpustit.

plakát

Wilsonov (2015) 

Podle mého výborné herecké obszení, ale jinak kde nic tu nic. Moc zábavné to nebylo, humor byl jak by řekla hraběnka Strádová kluzký, možná až břitký. Měli si vybrat žánr a toho se držet. Kdyby z toho udělli hororovou povídku tak jak to mělo být, mohl to být pěkný film.

plakát

Pixely (2015) 

Už je celkem zvykem, že když se objeví ve filmu Adam Sandler, většinou je to známkou Béčkového filmu, nedej bože, když si to i sám produkuje. Dříve jeho filmy byly také béčkové, ale byly to takové ty odpočinkové filmy na nedělní dopoledne, co nenadchnou ani neurazí. Tento film není výjimkou. Tenhle mě ovšem vůbec nenadchl. A to jsem si íkala, že má výborný námět. Nadruhou stranu, aspoň jim ten film pěkně vydělal.

plakát

Purpurový vrch (2015) 

No asi bych tento film nenazvala hororem. Scenérie naprosto dokonalá, umělecky úžasné zpracované, hudba taktéž skvělá. Příběh trošku pokulhává. Úvod zbytečně zdlouhavý, jinak krásně ponuré.

plakát

Estrádička (2015) (pořad) odpad!

Tož tohle byl mazec. Pravděpodobně jsem již odvykla "Českému estrádnímu" humoru.

plakát

7 trpaslíků (2014) 

Tento film je tady obecně hodně špatně hodnocený. Možná hlavně proto, že většina hodnotících pravděpodobně neviděla původních 7 trpaslíků z roku 2004. Tento film není pohádkou ani komedií. Je to parodie na pohádky. A jedině tak se to dá brát. Jelikož je to ale celkem zdařilá animace, a spousta vtipů se váže na první díl, není tak docela pochopená řekla bych. Původní hraný film mnohem lépe vystihuje absurditu této parodie, což je poznat snad na všem, včetně kulis. Nícméně i přes to, že jsem nostalgickou fanynkou, uznávám, že tento film je prostě béčkový. Tak dávám alespoň nostalgické tři hvězdy

plakát

Žena v černém 2: Anděl smrti (2014) 

První díl jsem viděla ještě jako "nematka". Takže pro mě byl naprosto výjimečný, ale nebyl tak dobrý, jako ten druhý, který jsem viděla už jako matka. Proč? Jednoduše proto, že my matky prostě nedokážeme být objektivní a do každé postavy dítěte ve filmu si profilujeme to své vlastní. A přesně na tuto ohranou strunu podle mě tento film hraje. A nepřekvapivě tato struna jako vždy funguje. Podle mého by měli definitivně zakázat dětské role v hororech. Protože pokaždé, když koukám na horor tohoto typu, a pak uslyším v chůvičce zakníkat mého syna, neohroženě (ale podělaná až za ušima) letím do ložnice ozbrojena pánvičkou, pletacími jehlicemi, či něčím podobně absurdním a hledám bubáky ve skříni :D Jo a ještě bych ocenila méně takových těch trapných lekaček, aby mi nezaskočil popcorn. Myslím, že právě ty trapné, očekávané lekačky tak nějak kazí dojem celého filmu. Pravda téma už je trochu ohrané, protože není v příběhu co objevovat. Vše už víme. A podle konce, který stejně jako v jedničce nezvratně prokázal, že ta stará sůva ještě není na pravdě boží, se můžem obávat dalšího pokračování.

plakát

Výchozí bod (2014) 

Bezvadný námět, moc láskodramat, málo scifivědy.

plakát

Den po konci světa (2014) 

Další ubohý pokus jak ukázat nám bezvěrcům a pohanům, že musíme pochopit tu jednu pravdu a musíme přijmout Boha a jeho učení, jinak....... Tento film by mohli náboženští fanatici použít jako propagační materiál a nabízet ho v metru a na ulicích, třeba hned vedle svědků Jehovových s jejich časopisem Probuďte se. Nemám nic proti náboženství ani víře v Boha. Co mi vadí, že někdo dokáže z náboženství udělat takové béčkové klišé....