Reklama

Reklama

Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, která je inspirovaná objekty ze zmíněných videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) s cílem vetřelce porazit a zachránit tak naši planetu. Připojuje se k nim také podplukovnice Violet Van Pattenová (Michelle Monaghan), specialistka, která hráčům dodává jedinečné zbraně, určené k boji s mimozemšťany. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 5

Recenze (596)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ujasnili si vůbec, pro koho ten film točí? Pro děti jsou 30 let staré hry nepochopitelná záležitost, navíc sexuální narážky pro ně taky nejsou vhodné. Pro dospělé je to infantilní a bez vtipu. Charakter, který hraje Adam Sandler, je nepříjemné přisprostlé budižkničemu. Postavy prezidenta a paranoidního nerda jsou obehraná klišé bez nápadu. ____ Mám pocit, že to natočili jen pro sebe. Pro úzkou skupinku padesátníků, kteří zavzpomínali na dětství strávené u hracích automatů. Nápad špatně pochopené videokazety a na jejím základě sestavené mimozemské invaze podle starých počítačových her není k zahození, ale logicky by to měla být sranda a zábava. Což se u tohoto filmu nedostavuje, nápadů je poskrovnu a vtip je tady snad jen jeden, a to těsně před závěrečnými titulky. /15. 8. 17./ ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že z toho vypadla takhle přímočará koninka o záchraně světa směřovaná hlavně pro děcka, která sice i tak dokáže bavit, jenže pak to sráží přiblblé moudra a zbytečné řeči hlavním tahounů, hlavně Sandlera! Přitom to mohl být, vzhledem k velmi zajímavému námětu, vcelku velký film. Efektně je to brilantní, to ale nestačí. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Už když si přečtete o čem film je, pocítíte silné wtf, ale výsledná podoba je ještě horší. Naprosto příšerný film, snažící se napodobit legendární "Krotitelé duchů", kde nefunguje nic od humoru, přes herce až po akci. Naprosté dno i ve filmografii Adama Sandlera a Chris Columbus, by se k režii neměl vůbec přiznávat. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Futurama to udělala líp!..... ale není to tak špatné, jak někteří "kritici" píšou a říkají. Je to oddechovka, kde vypnete mozek na hodinu a půl. Z nápadu se určitě dalo vytěžit více, ale ono se musí vzít v potaz fakt, že je to celé cílené na mladší publikum. To je celkem paradoxní, protože dnešní mládež žádnou z těch her nehrálo, nedrželo v ruce ovladač NES/SNES ani neznají hraní na automatech - nemyslím bedny ve smradlavým nonstopu, kde si dáte teplou desítku a mačkáte na tlačítko s třešní. To je největší chyba celého filmu, který se místy tváři jako rodinná komedie. Sandler/James mají opět ty samé postavy, které hrají ve všech svých filmech. Narozdíl od posledních (pa)výtvorů jsou zde snesitelní až na fakt, že bych nikdy a opravdu nikdy nezvolil za prezidenta Kevina Jamese. Film zachraňují vedlejší postavy > Dinklage ví v jakém filmu hraje a tak náležitě přehrává a škodolibě se usmívá (!), Michelle Monaghan je kus a Josh Gad jako konspirační magor potěší nějakou tou hláškou. Nakonec malá cameo Dana Aykroyda, Seana Beana i Briana Coxe jsou příjemná překvapení. SPOILER -> Sean Bean neumře! <- KONEC SPOILERU. PIXELY nejsou nejlepší film roku 2015, ale také tím nejhorším za rok 2015. Jedná se o klasickou letní blockbuster komedii, kde se nevyplácí přemýšlet a mít velká očekávání. Hodnocení OST: Henry Jackman vytvořil epickou akční hudbu, která místy je lepší než film. Hned jsem si jí zařadil do mého playlistu na SPOTIFY. 8/10 - P.S.: výběr písní chválím - Queen (!!!) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nenútenou zábavnosťou strčí tento nezaslúžený prepadák do vrecka nejeden tohtoročný blockbuster. Rozhodne nejde o typickú sandlerovku, ako to mnohý tvrdia, Adam sa s prehľadom krotí a jeho humor je na morálnej úrovni. Celkovo herecké výkony sú tu bez výnimky asi tou najlepšou položkou. Dinklage, Gad, Bean, proste všetci tu valcujú. No aby som nezabudol, triková stránka vynikajúca. Pre starých gamerov je tento film povinnosťou. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (26)

  • Videohru, kterou v jedné ze scén hraje Matty (Matthew Lintz), je "The Last Of Us". (Jirikz)
  • Natáčení probíhalo v Torontu v Kanadě. (willy1)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Reklama

Reklama