Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Falchi (2017) 

Film sám o sobě moc nenabídne, ale ti Italové, to prostě umí, z ničeho udělají docela povedný snímek 6/10.

plakát

Julie, co by bylo kdyby… (2022) odpad!

Totální sra****, kterého blba napadlo, udělat filmy, kde se prolíná několik dějů, ano, dá se to sledovat, pokud jste sjetí 1/10 za hudbu.

plakát

Vír (2022) (seriál) 

Začátek vypadal poměrně slibně, nebylo, to vůbec špatné, zajímavý způsob provední, ale každým dalším dílem, to stálo více za ho***. Přestávala fungovat základní logika, příběh přéstával dávat smysl,  jak kdyby to psal někdo, kdo nedomýšlí důsledky, jen, aby to měl rychle napsané. Za snahu dávám 6/10.

plakát

Sviňák (2013) 

Čím déle, ten film znám, tím více mu rozumím "Život je hra"

plakát

Nesnesitelná tíha obrovského talentu (2022) 

Nikdy bych si nemyslel, že Nicolas Cage a Pedro Pascal tvoří, tak výbornou kombinaci. Konec lehce slabší, ale celkově jsem se bavil 8/10.

plakát

Anna (2019) odpad!

Co to bylo za sra** , jako vážně ??? Holka z ulice si udělá výcvik v KGB a najednou je schopná zabít přes 100 chlapů, na tyhle pohádky jsem už starý ? Děkuji za zkažený sobotní večer.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Neměl jsem příliš velká očekávání, ale nakonec jsem byl mile překvapen. Víte, co je na tom filmu nejlepší, záběry, ano jsou to záběry (kamera) dechberoucí přírody, ty jsou přímo fantastické, děj je též skvělý a má rozhodně, co nabídnout. Ovšem v některých momentech, ztrácí film logiku, například, hlavní hrdinka pozře oranžové bylinky, které jí zpomalí tep, čímž jí predátor nevidí, jak jí kurv* nemůže vidět ???? Má pouze zpomalený tep, nikoliv nízkou teplotu. Nebo proč jí predátor, nechal z kraje žít ? Že by měl soucit, těžko. I tak jsem se bavil, za mě 8/10.

plakát

Love, Death & Robots - Zakázané ovoce (2021) (epizoda) 

Jeden z nejlepších dílů, z celého seriálu, výborná atmosféra, skvělý příběh, sympatická hlavní postava, pouze závěr mohl být lepší 9/10.

plakát

The Gray Man (2022) 

Zkraje, to nepůsobilo vůbec špatně, ale od poloviny filmu šla kvalita celkem dolů. Od děje nečekejte nic extra, takový průměr 6/10.