Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Obsahy (22)

Čtyřlístek - Kulový blesk

Čtyřlístek - Kulový blesk (2024) (epizoda)

Během bouřky Čtyřlístek navštíví čert letící na blesku a nadělá jim v domečku obrovskou paseku.

Čtyřlístek - Fifinka má narozeniny

Čtyřlístek - Fifinka má narozeniny (2024) (epizoda)

Fifinka slaví narozeniny a její kamarádi jí chtějí koupit dárek. Jenomže nemají peníze. Pinďa s Bobíkem se rozhodnou zastavit jeden z Myšpulínových vynálezů.

Čtyřlístek - Záhada pyramidy

Čtyřlístek - Záhada pyramidy (2024) (epizoda)

Čtyřlístek při návštěvě pyramidy omylem vzbudí mumifikovaného faraona. Ten si je splete s bohy a spolu s nimi se vydá do minulosti, aby si vzal zpátky svůj trůn.

Čtyřlístek - Šikovné rukavice

Čtyřlístek - Šikovné rukavice (2024) (epizoda)

Pinďa chce strašně moc pomáhat svým kamarádům, ale jeho pomoc se stává spíše přítěží a přidělává další práci. Ale poté, co mu neznámá babička daruje šikovné rukavice, se situace změní a Pinďovi se začne rázem všechno dařit.

Čtyřlístek - Poprask v ZOO

Čtyřlístek - Poprask v ZOO (2024) (epizoda)

Myšpulín vynalezne přístroj na překládání zvířecí řeči. Vyzkouší ho na zvířatech v ZOO.

Čtyřlístek - Bramborová medaile

Čtyřlístek - Bramborová medaile (2024) (epizoda)

Čtyřlístek se zúčastní zimních olympijských her. Fifinka jako krasobruslařka, Pinďa coby skokan na lyžích, Myšpulín pojede biatlon a Bobík to zkusí s bobami.

Čtyřlístek - Kamarádi z Třeskoprsk

Čtyřlístek - Kamarádi z Třeskoprsk (2024) (epizoda)

Příběh začíná v rodných Třeskoprskách. Myšpulín se pustí do vynalézání a sestrojí stroj na kopírování jakéhokoli předmětu – dokonce i živé osoby. A náhodou do něj spadne Pinďa. Dvě jeho kopie jsou na cestě.

Slepičí úlet: Zrození nuget

Slepičí úlet: Zrození nuget (2023)

Slavná slepičí banda se tentokrát vydává zachránit své soukmenovce ze sousední farmy před novou hrozbou.

Pyšná princezna

Pyšná princezna (2024)

Král Miroslav se zamiluje do princezny Krasomily, která ale dosud své nápadníky odmítá. Proto se panovník převlékne za zahradníka a dá se do služeb princeznina krále, aby byl u princezny blíž. Jednoho dne se potkají a král Miroslav zjistí, že je Krasomila velice pyšná. Proto se rozhodne princeznu její pýchy zbavit a přitom i ona v něm najde zalíbení.

Sandokan - Epizoda 1

Sandokan - Epizoda 1 (1976) (epizoda)

Malajsie, první polovina 19. století. Britský kolonizátor, šlechtic a domorodci zvaný bílý rádža sir Brooke se snaží co nejvíce ovládnout Malajské souostroví a zajistit v této oblasti bezpečí pro britské obchodní lodě, protože moře je plné povstalců, bojovníků za svobodu a pirátů. Úkol je to složitý, ale po pár letech bojů je na moři bezpečněji. Ale ne docela. Aby se Britové přestali bát o své lodě, musel by padnout ten nejnebezpečnější z pirátů. Sandokan, legenda Malajského moře, totiž angličanům zatápí ze všech nejvíc. Lidmi také zvaný Malajský tygr je postrachem britské obchodní společnosti. Ta pošle Brookovi na pomoc anglického důstojníka Williama, který má Brookovi pomoct. A to také udělá. Vymyslí na Sandokana lest a pokusí se ho lapit a zabít.

Napoleon

Napoleon (2023)

Napoleon Bonaparte (Joaquin Phoenix), velký vojevůdce, jehož vojenská kariéra a úspěchy vysoce předčily jeho malou postavu. Muž, který to nakonec dotáhl na císaře Francie. Muž, který byl mnohými oslavován a chválen a od druhých osočován a nenáviděn. Příběh Napoleona Bonaparte je opravdu rozporuplný, ale jedno je jisté. I když za sebou zanechal tisíce mrtvých, do historie se navěky zapsal jako vynikající vojevůdce a skvělý stratég. Film začíná u Napoleona jako dělostřelce a pokračuje přes jeho skvělou kariéru generála a císaře na bitevním poli. Končí u jeho vyhnanství na ostrov Svatá Helena, až jeho smrtí.

Asterix dobývá Ameriku

Asterix dobývá Ameriku (1994)

Galský druid Panoramix je unesen a následně katapultem vystřelen na neznámé souostroví. Římané si mysleli, že se tímhle druida, a tak i kouzelného nápoje zbaví, ale nepočítali s Asterixem a Obelixem, kteří se vydávají Panoramixe najít...

Bakaláři - Facka

Bakaláři - Facka (1975) (epizoda)

Jednoho dne přijde zamlklý syn že školy domů s tím, že mu paní učitelka dala facku.

Gumídci - Král Ignor: 2. díl

Gumídci - Král Ignor: 2. díl (1990) (epizoda)

Poddaní nového krále Ignora nerespektují a posmívají se mu. Ignor proto požádá bývalého krále Kristiána o pomoc s vládou. Mezitím pro něj zajatí gumídci musejí vyrábět hopsinkovou šťávu. Situace se ještě zhorší, když se na obzoru objeví lodě starých gumídků plujících k břehům Medunie. Celou nastalou situaci můžou zachránit jen zbylí gumídci, které bývalý kníže nestihl zajmout, a Kryštof. Budou ale na tento úkol stačit? Nebude to nad jejich síly?

Prašina

Prašina (2023)

Prašina je temné místo uprostřed zářící Prahy. Tato tajemná čtvrť je zvláštní tím, že tam nefunguje elektřina. Rádia tam nehrají, tramvaje nejezdí, na ulicích tam svítí jen lampy na plyn. Sem se jednoho dne vydá Jirka Klimeš na návštěvu k dědovi. Po této návštěvě se dostane do proudu zvláštních událostí. Začnou ho pronásledovat neznámí lidé, bude svědkem smrti, dostane do rukou tajemný klíč a bude stíhán až do Prahy. Tam se setká se svými přáteli, kteří se k němu přidají a se kterými se jednoho dne vydá znovu na Prašinu pátrat po jejím tajemství...

Gumídci - Král Ignor: 1. díl

Gumídci - Král Ignor: 1. díl (1990) (epizoda)

Knížeti Ignorovi se podaří zmocnit se hradu Strdína a ovládnout Medunii. Gumídci přijdou o svůj domov a někteří z nich jsou v zajetí lotrnického knížete. Jak celá situace dopadne?

Gumídci - Lotrnický dudák / Strdínská maškaráda

Gumídci - Lotrnický dudák / Strdínská maškaráda (1988) (epizoda)

V prvním příběhu si kníže Ignor opatří kouzelné dudy, které mají moc, ovládnout ostatní. Když je použije, dostane pod svou moc nejen rytíře, krále Kristiána, princeznu Kláru a ostatní obyvatelé hradu Strdína, ale i gumídky, žijící v Gumdolí. Tedy kromě Babči, která zrovna ztratila sluch, a tak na ní kouzlo dud neplatí...  
Ve druhém příběhu uspořádá král Kristián maškarní karneval. Bára a Bíďa tam moc chtějí, ale ostatní váhají. Nakonec ostatní gumídky přemluví, a tak na hrad Strdín půjdou. Gumídci ale nejsou jediní, kdo se na karneval chystá. Lotrnický kníže totiž v maškarním bálu uvidí příležitost, jak se zbavit krále Kristiána jednou provždy...

Gumídci - Sedm statečných gumídků

Gumídci - Sedm statečných gumídků (1988) (epizoda)

Na hrad Strdín přijede záhadný cizinec hledající gumídky. Ty nakonec najde a sdělí jim, že potřebuje jejich pomoc. Ale na to, aby se dostali do jeho země, potřebují kouzelnou figurku gumídka, který dokáže přemisťovat. Tu má ale zrovna na svém hradě kníže Ignor, který ji cizincovi lstí ukradl...

Gumídci - Záměna

Gumídci - Záměna (1991) (epizoda)

Rytíř Randál si během potyčky s tupouny zlomí nohu, a tak je na nějakou dobu mimo službu. Proto král Kristián pozve na svůj hrad sira Viktora, aby zatím zastával funkci Randála. Jednoho dne ale rytíře Viktora unese kníže Ignor a bude se za něj vydávat, a to s jediným cílem – zbavit se krále Kristiána a ovládnout království Medunii.

Gumídci - Jen výš, jen dál

Gumídci - Jen výš, jen dál (1986) (epizoda)

V Gumdolí se objeví vzducholoď s jedním gumídkem na palubě. Ostatní gumídci, co v Gumdolí bydlí, ho přijdou uvítat, plní nadšení a radosti, že k nim někdo ze starých gumídků přišel na návštěvu. Ale to ještě nikdo z nich netuší, že kníže Ignor vzducholoď zpozoroval a bude se jí chtít zmocnit.

Reklama