Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (27)

plakát

Sandokan - Epizoda 1 (1976) (epizoda) 

Sandokan je filmová klasika plná napětí a samozřejmě moře. Sandokan je celkem sympaťák, Brooke taky a sir William taky celkem ujde. První díl mě bavil, stejně jako zbytek série a Viktor Preiss, jehož hlasem mluví Sandokan je prostě excelentní.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Haló, Haló. Všem raketoplánům, raketám a vesmírným stanicím. Pozor, Pozor. Ve vesmíru se opět válčí.

plakát

Karambol 2 (1974) 

První polovina filmu probíhala podobně jako v prvním filmu. Bylo to celkem zábavné, vtipné hlášky, scénky a bitky, to bylo celkem vtipné. Ve druhé polovině to začalo nabírat bláznivě ujeté obrátky, ta honička v závěru filmu to dovršila, - rvačka by byla asi lepší. Ale jinak jako oddechovka dobrý.

plakát

Bakaláři - Knedlíky (1981) (epizoda) 

Petr Nárožný i Miloš Kopecký jako bratři se rozhodnou udělat ovocné knedlíky. Trochu se jim to zkomplikuje ale nakonec je oběd na světě... Ano, příjemný, vtipný a odpočinkový bakalářský příběh.

plakát

Bakaláři - Logoped (1986) (epizoda) 

V životě si každý potřebuje najít trochu klidu a pokoje. Jinak se může podepsat na svých dětech, i na sobě samotném.

plakát

Bakaláři - Pravítko (1986) (epizoda) 

Bakaláři - pravítko, aneb jak převychovávat drzé, líné floutky. V dnešní době by to ale asi moc nefungovalo.

plakát

Někdo to rád blond (2004) odpad!

Tenhle film, to je taková blbost, která je plná bláznivých scének, které ale postrádají veškerý vtip a humor. Ano, jednou, nebo dvakrát jsem se trochu pousmál, ale to je vše. Tento film, který je o policajtech, převlečených za namyšlené blonďaté fifleny, byl skrz naskrz prolezlej červem trapných fórů a zápletka, která nebyla až tak špatná, možná čekala na lepší scénář. Ale tady se to bohužel nepovedlo.

plakát

Vinnetou (1963) 

Mayovka, na kterou se každý rád podívá. Old Shatterhand je sympaťák - asi lepší než Old Surehand a i Old Firehand, i samotný Vinnetou, v podání Pierre Briceho je skvělý a co se týče hlavního záporáka, ten se taky vyvedl. Film samotný měl kvalitní scénař, skvělou hudbu a fakt skvělé obsazení a dílo Karla Maye tak bylo dobře a bez hanby vneseno do filmového světa.