Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (30)

Nutné k přežití

Nutné k přežití (2006) (pořad)

Již v roce 2006 vyšlo najevo, že ne všechny scény jsou autentické. 1) Grylls strávil noc v motelu místo v poušti jak bylo prezentováno v pořadu. 2) Na výrobě raftu se podíleli členové štábu, ale měl být vyroben jen Gryllsem. 3) Grylls zkoušel jezdit na divokém koni, ale kůň nebyl divoký - štáb si ho půjčil z farmy. 4) Natáčení mělo probíhat na opuštěném ostrově v Jižním Pacifiku, ale ve skutečnosti probíhalo v oblíbené filmařské lokalitě na Havaji. Všechny incidenty Channel 4 přiznal s tím, že se nejedná o dokument, ale o "návod jak přežít" a všechny tyto incidenty jsou v tomto kontextu akceptovatelné.

Wrestler

Wrestler (2008)

Při natáčení scén, v nichž Randy pracuje v supermarketu jako prodavač v oddělení lahůdek, Mickey Rourke obsluhoval skutečné zákazníky. Natáčení probíhalo v supermarketu ve městě Bayonne, stát New Jersey.

Wrestler

Wrestler (2008)

Film byl íránskými médii označen jako protiíránský, protože si Randy (Mickey Rourke) v ringu vztekle přerazí o koleno tyč s vlajkou této zěmě. Také se jim nelíbila postava Ajatolláha (Ernest Miller), který nosí směšné plavky v barvách íránské vlajky a se symbolem "alef", reprezentujícím první písmeno ve slově Alláh.

Wrestler

Wrestler (2008)

Videohra, kterou Randy (Mickey Rourke) hraje, byla vytvořena pouze pro potřeby filmu. Její název je "Wrestle Jam '88" a na žádost režiséra bylo naprogramováno hratelné demo v grafice 80. let.

Wrestler

Wrestler (2008)

Mickeyho Rourkea (Randy Robinson) mimo Afa Anoa'i trénovali také Jon Trosky a Tom Farra, kteří si ve filmu také zahráli menší role.

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál)

HBO na internetu prodává červený nápoj s názvem "Tru Blood". V seriálu se jedná o umělou krev, ve skutečném světě je to nápoj z červených pomerančů.

Švéd

Švéd (1994)

Natáčení scén z ostrova probíhalo v Thajsku, konkrétně ve městě Krabi a v zalesněné oblasti Phang Nga.

Hank a Mike

Hank a Mike (2008)

Natáčení filmu začalo 1.2.2007 v opuštěném skladišti společnosti Canadian Tire ve městě Toronto.

Hank a Mike

Hank a Mike (2008)

Film vyhrál kategorii "nejlepší komedie" na filmovém festivalu "Seattle True Independent Film Festival" v roce 2008.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Při velké ceně Británie 2008 závodů Formule 1 byly monoposty stáje Toyota polepeny motivy Batmana a filmu Temný rytíř.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

15. 5. 2008 byla v zábavním parku ve městě Jackson Township, stát New Jersey, otevřena horská dráha na motivy filmu Temný rytíř. Simuluje, jaké to je mít stále v patách Jokera. Stála 7,5 miliónů amerických dolarů.

Brutální Nikita

Brutální Nikita (1997) (seriál)

V roce 2001 byla na motivy seriálu vyvíjena videohra pro XBox. Projekt byl ale před dokončením zrušen.

Star Trek: Nová generace

Star Trek: Nová generace (1987) (seriál)

Prvním hlavním designérem byl Andrew Probert. Navrhl pláště všech lodí, které se v seriálu objevili během prvního roku natáčení, včetně můstku a pláště Enterprise-D a Romulanského válečného ptáka.

Star Trek: Hluboký vesmír devět

Star Trek: Hluboký vesmír devět (1993) (seriál)

Na základě dotazů od homosexuálních fandů Star Treku tvůrci začlenili do několika dílů polibky mezi osobami stejného pohlaví.

Reklama