Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Casino (1995) 

Velice povedený kousek Martina Skořice, zajímavý film který je odvykládaný z retrospektivy. Joe Pesci odvedl jako vždy vynikající práci a De Niro taky. Kdyby tu bylo víc podobných gangsterek bylo by to lepší 🙂👍 4 *

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

Nic tomu nechybí. Roztomilost, Vulgarismus, Vtipnost. 🙂 Za mě 5 plných, protože to bylo geniální.

plakát

Shoky & Morthy: Poslední velká akce (2021) 

Zajímavý snímek dvou kamarádů "influencerů". Záhada devíti křížů podle skutečné události zakomponována do filmu 👍 Štáfek i Kozub hráli opravdu skvěle a krve taky nechybělo. Magnusek hubený jako Radomil Kovář také skvěle, určitě zkusím jak si vyrobit domácí chutné hovno.. Zajímavé ⭐⭐⭐

plakát

Terrifier 2 (2022) 

4,5/10 - Mno takže takhle, zabiják skvělej ta maska všechno ostatní luxus ale ještě jsem teda neviděl aby klaun a i klidně nějaký maskovaný zabiják střílel z kvéru.. Jako dobrá reference na Thompson 1928 ale pardon ? Plno keců okolo filmu a skoro 2 hodiny se tam mrchtá hubou a pomalu nic se neděje až na kvalitní zabijačku v obchodě s maskami.. Teprve posledních 45 minut je solidní sadistická zabijačka ( velké + k efektům a krvi :ú ) Sienna byla pěkně nesympatická a ten malej brácha pěknej kokot.. Nicméně Art The Clown má takovej obrovskej potenciál a tak to dokurvit.. no nevím no.. Asi se na to znovu nepodívám.. U mně teda boduje jednička 2017.. No takže asi tak.

plakát

Chucky (2021) (seriál) 

První část seriálu - Napínavá, v určitém slovasmyslu strašidelná a dobrá.  Druhá část už byla vtipnější což si myslím že trošku narušovalo hororovou linii Dětské Hry. Klasické klišé kde se z totální pizdy ( Lexy ) stane kladná postava. Nicméně Chucky působil zajímavě, a myslím že si s těmi postavami hrál dobře.. Propojení mezi Nicou a Chuckym taky skvělé.. Jeniffer Tilly která hraje Tiffany taky skvělá.. Chtěl jsem dát i 4 hvězdičky ale bohužel to tam kazila Lexy a hodně humoru což prostě ruší hororovou linii.. Nicméně krve je tam taky dost.. Průměrný seriálek :)

plakát

Jan Žižka (2022) 

6/10 film popisuje legendu šišku celkem dobře.. Ben Foster v roli Yana Šišky skvělý výběr, Michael Caine jako Lord Boreš a Kája Rodenů jako Václav IV, no co víc :D Myslím si že pan Jákl si dal celkem záležet na filmu ale já jakožto né uplně milovník 13 - 18st. moc tyto tématiky nemusím, ovšem tohle ? Tohle mě překvapilo.. Káždá akce Fostera emoce, no tohle všechno pěkně zkombinováno.. Ale upřímně není to úplně něco z čeho si sedneme na prdel. Ale jo takový hezký průměr :) Za tři.

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

8,5/10 Úsvit, Soumrak, Podmrak, Pršmrak tak jak ?! :D Skvělý a zábavný snímek plný květákožroutů.. Zajímavé a vtipné, Lizzie také vpořádku a čtyř očko a neúspěšná herečka taky :D Efekty super. Comedy super. Winchester Super :D MRKNĚTE..

plakát

Denní směna (2022) 

10/10 - Jamie Liška běhající a kosící krvežíznívé zubaté krkouny ? Skvělé, vtipné a kruté..  Big J alias Snoop Dogg výborné.. Krvavé a herecké výkony celkem na úrovni..  Hej BADE, je mi nějak šoufl, nepodržel by jsi mi hlavu? - Dave Franco luxusní :D Líbílo se mi to neuvěřitelně.. Přitroublý parťák který vždy potřebuje zachránit ass a pochčije se v akci :D Co víc si přát, vtipná pítšovinka :D Stojí za to..

plakát

Pád Třetí říše (2004) 

6/10 - Slušné ale né skvělé.. Historické, naučné určitě.. Pád třetí říše lehký průměr.. Adolf H!tler celkem dobrá role v podání Bruna Ganze.. „A teď se všichni pěkně upravíme a pak půjdeme pozdravit strýčka Hitlera“ zajímavé :D Herecké výkony fajn ale film mohl být lepší no..

plakát

Cobra Kai (2018) (seriál) 

10/10 - Série navazující na originální film z roku 1984 velmi povedené.. Karatisti v pyžamu trénují na velké turnaje.. Spousta nových postav, spousta změn, fliping script apodobně :D Terry Silver a John Kreese.. Obrovský Clap.. Macchio a Zabka celkem válí a Maridueňa a Bertrand také super dvojka.. Peyton List alias Tory Nichols také skvělá postava.. SKVĚLE odvyprávěné a skvěle natočené.. Prostřihy mezi originálním filmem také užásné.. Příjemné překvapení a rád to sleduji. :) Zaručeně 5.