Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Rodinný
  • Sci-Fi
  • Válečný

Zajímavosti k filmům (7)

Gump - jsme dvojka

Gump - jsme dvojka (2024)

K tomuto filmu vznikl videoklip s názvem Život je pes. Záběry zpívajících dětí a Lucií Bílou se natáčely v restauraci Střelnice v Táboře a zpěvu se účastnilo cca 300 dětí.

Gump - pes, který naučil lidi žít

Gump - pes, který naučil lidi žít (2021)

Když je Gump na nějakou dobu umístěn v útulku, tak mu při venčení Naty Jahoda (Natálie Rožková) odepne vodítko a nechá Gumpa běžet „na volno“. Venčitelé psů v tomto útulku mají však zakázáno při procházce vodítko odepínat od obojku.

Gump - pes, který naučil lidi žít

Gump - pes, který naučil lidi žít (2021)

Když Naty Jahoda (Natálie Rožková) vychází s Gumpem ze dveří útulku a jde s ním na procházku, tak na dveřích je vidět cedule, na které je telefonní číslo. Když by na dané číslo člověk zkusil zavolat, tak se doopravdy dovolá do daného útulku. Daná cedule totiž doopravdy visí u vstupu do daného útulku a údaje na ní nebyly pro film nijak upravovány.

Mimořádná událost

Mimořádná událost (2022)

Ve filmu je zmíněn případ řidiče autobusu, kterému se udělalo nevolno, načež daný autobus musel zabrzdit cestující. I tato situace je inspirována obdobnou situací. Ve skutečnosti jsou doopravdy zaznamenány případy, kdy se řidiči autobusu udělalo nevolno takovým způsobem, že do řízení autobusu musel zasáhnout cestující a zastavit.

Mimořádná událost

Mimořádná událost (2022)

Když v Chrášťanech dají na koleje nafukovací hrad a čekají na vlak, tak jsou otočeni opačným směrem. Kolešovice, odkud vlak vyjel, jsou po železnici na druhé straně. Vlak by tedy měl po příjezdu být za nimi (za hradem).

Reklama