Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Pohádka
  • Fantasy

Recenze (74)

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Tohle pokračování sprostého Deadpoola bylo dobré. Upřímně u tohohle dílů jsem se možná pobavil nejvíc než v prvním díle. Ale to nevadí. Stejně oba díly jsou super. Za mě 8,5/10. Ps: těším se na třetí díl (který už bude v červenci).

plakát

Deadpool (2016) 

Tahle marvelovka (kterou jsem dlouho neviděl). Byla dobrá sice sprostá ale zároveň docela zábavná. Ten Deadpool dokáže fakt dobře pobavit. Pokud je vám 15+ doporučuji. Za mě 8,5/10.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Tohle pokračování (které jsem taky dlouho neviděl). Bylo takové dobré. Za mě lepší než Na vlnách podivna. Ale nemá na první tři díly které byli o mnohem lepší (hlavně jednička). Alespoň se na chvíli objevili staré postavy: Will atd. Za mě 7/10. Ps: jsem zvědavej jak to bude v budoucnosti.

plakát

Blízká setkání třetího druhu (1977) 

Tohle bylo takový (trošku) zajímavý film o tom jak by bylo kdyby ufoni byli s námi. Musím říct že tohle bylo dobrý. Mám rád takový sci-fi filmy. Za mě 8,5/10.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Tohle pokračování bylo tak jako trochu dobrý. Johnny Depp jako Jack Sparrow zase dobrý. Jinak (trošku) nic moc. A nebo Ian McShane jako Černovous hrál podle mě dobře. Možná chápu proč hodně lidí tenhle díl moc nemají rádi. Jinak škoda že tam nebyli staré postavy: Will atd. Za mě 6,5-7/10.

plakát

Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007) 

Tohle pokračování bylo dobrý. Ze začátku to vypadalo že to bude epické. Začátek byl takový klasický ale ten konec ten byl epický. Není to špatný. Ale stejně lepší je tak ten první díl. Johnny Depp jako Jack Sparrow byl opět dobrý. Ale je to hlavně dlouhý. I když na takový dlouhý filmy jsem (trošku) zvyklí. Za mě 7-8/10.

plakát

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 

Na tohle pokračování jsem se na to zase kouknul po dlouhé době. Je to dobrý. Scény zase dobrý. A Johnny Depp jako Jack Sparrow byl zase dobrej. Prostě jeho roli stále miluju. Jinak to je fakt dobrý. Davy Jones (ten záporák) byl dobrej. Za mě 8,5/10.

plakát

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 

Tenhle film jsem viděl už několikrát. A tak jsem se na to po dlouhé době zase podíval. A musím říct že jsem si to užil po dlouhé době. Johnny Depp jako Jack Sparrow byl dobrej. Já prostě jeho roli miluju. A bavil jsem se při nějakých vtipných scénách. Tenhle film je prostě legendární. Za mě 9,5/10.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

No ty kráso.... bylo to......... dobré a taky velké a epické. Působilo to jako (trošku) větší Avengers: Endgame. Ten Timothée má sakra talent. I ta Zendaya má taky talent. Prostě fakt asi nejlepší sci-fi 21. století. Prostě víc epický než první díl. Za mě epických 9,5/10. Ps: kéž bych chtěl třetí díl.