Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Zajímavosti k filmům (7)

Music Game

Music Game (2012) (pořad)

Pořad je natáčen v Maďarsku. Pracuje na něm společnost Call.tv, která stojí i za pořady EZO.TV (od r. 2009) nebo Sexy šance (od r. 2012).

Projekt X

Projekt X (2012)

Filmem se inspirovala i šestnáctiletá slečna z ČR, když pomocí Facebooku svolala párty. Na tu však přišlo 800 lidí a musela zasahovat i policie.

Obchoďák

Obchoďák (2012) (seriál)

Natáčení probíhalo v pražském obchodním centru Arkády Pankrác. Mateřská stanice Prima přitom zveřejnit název centra nechtěla.

Partička

Partička (2011) (pořad)

Seriál vyhrál v roce 2011 v soutěži TýTý v kategorii pořad roku a stal se rovněž absolutním vítězem. Uspěl také Ondřej Sokol, který se stal osobností televizní zábavy a který byl současně nominován v kategorii objev roku.

Partička

Partička (2011) (pořad)

Pořad nebyl po uvedení úspěšný tak, jak si televize Prima představovala. Z vysílání ale stažen nebyl a pořad dostal ještě šanci. Diváci dostali možnost odhlasovat si, kdy se bude pořad vysílat, přičemž byl z pátečního večera přesunut na pondělní desátou hodinu večer. Sledovanost poté začala růst a úspěch se dostavil.

Ulice

Ulice (2005) (seriál)

Od roku 2011 se v seriálu začaly objevovat takzvané skryté reklamy, označované jako PP. Všimnout si tak diváci mohou například společností Euronics, Tescoma nebo dodavatele elektřiny RWE.

Gympl

Gympl (2007)

Rozpočet: 23 milionů Kč.

Reklama