Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (214)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Ne úplně špatné béčko, ale plné nelogických lapsů, nevzrušivých a prostinkých otvírání trezorů. Heistovka to určitě není. Obsazení ujde, i když hlavní trouba mistr kasař je dost otravnej, navíc je to přehnaně dlouhý. Věděli jste, že na to , abyste byli nejlepší krouhač trezorů, stačí mít jen dobrej sluch? Víc očividně potřeba není. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi silné tri hviezdy a tesne pod štyrmi. Pre mňa osobne to bolo celkom zaujímavé, fajn si to robilo srandu samo zo seba a úmyselne, herecký casting celkom vyšiel, humor bol slušný, akcia samozrejme v menšom, ale na druhú stranu pri tých snoch sa dá polemizovať o pokračovaní, pri ktorom to vyzerá asi fakt na nejaké buď cestovanie v čase, alebo naprieč dimenziami, ako to už niekto odhadoval aj na FandimeFilmu. Nechám sa prekvapiť a som veľmi zvedavý na záver trilógie. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem čekal, o čem to nakonec celé bude, a ono to skoro o ničem nebylo. Škoda, přeškoda, protože první asi třičtvrtěhodina byla vážně zábavná a slibná, Matthias Schweighöfer je sympaťák a očividně mu to jde i za kamerou a vcelku vtipná byla také hudba (jódlování v noční můře). Nakonec se z toho ovšem stala taková televizní jednohubka, která by bývala potřebovala lepší scénář, nebo výrazně kratší stopáž. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad. Ne že by již dříve zajímavá postava z celkem úspěšného filmu nedostala vlastní celovečerák, ale zde jde o krapet o jiný žánr a ještě navíc je děj filmu před původním filmem. Navíc jde naštěstí o jednu z těch zajímavějších postav původní Armády mrtvých. Film asi bude fungovat i sám o sobě. Spojení s Armádou mrtvých je spíš jen takovou třešničkou na dortu. Dortu nijak oslnivém, ale slušně natočeném. Kromě vyzualizace zdobí film ještě Nathalie Emmanuel, která ale při sepnutém háru vypadá jak někdo úplně jiný. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Armáda mrtvých totálne nevedela akým filmom chce byť. Armáda lupičů to vie. Chce byť béčkovou verziou Dannyho parťákov. Máte tu céčkového Hugha Jackmana (Stuart Martin) ako "šéfa" party, neústrednú herečku z Hra o trůny (Nathalie Emmanuel), herečku, ktorá keby točila porno tak je star (Ruby O. Fee). No a za hlavného súpera majú šéfa Interpol vyšetrovateľov, ktorý by herecky (Jonathan Cohen) nebol dostatočne drsný ani na vyloženú komédiu. Napriek tomu prvá hodina celkom dobre funguje. Potom už však naisto viete, že hlavným adrenalínom, hlavnou zábavou a napätím je sledovanie klapania zámkových systémov. Extrémne ľahko zabudnuteľné laškovanie okolo trezorov, kde nemáte žiadnu šancu si kohokoľvek obľúbiť. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v následujících lokacích: Česká republika (Praha, Mariánské lázně, Slapy, Hýskov, Stará Huť, Vinařice, Vrané nad Vltavou, Velká Amerika), Rakousko (Hallstatt), Německo (Obersalzberg) a Francie (Paříž). Mezi pražské lokace patřily Rudolfinum, Železniční most, chrám Svatého Víta, Václava a Vojtěcha nebo budova České spořitelny v Rytířské ulici. (Muffino)
  • Nákladní automobil, kterým ujíždejí z kasina, je těžké, vysoce mobilní univerzální nákladní vozidlo Tatra T815-790R99 38 300 8x8. Tento armádní speciál uveze 21 tun, má výkon 300kw a jede rychlostí až 110 km/h. (xisp)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama