Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (215)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Rozpačitá kombinácia snahy o prequel, euro heist filmu s príťažlivou zápletkou a skvelými destináciami a príšerných dialógov. S dôrazom na tie dialógy, pretože tak mimo som sa pri počúvaní toho, čo hovoria z podstaty veci inteligentní ľudia, cítil zatiaľ najviac pri Mission: Impossible 2. Rozpačité momenty striedajú tie skvelé a častokrát sa tak deje v jednej sekvencii. Malo ísť o ten typ filmu, ktorý si radi opakovane pustíte pre vypustenie pary, ale prehnaná stopáž a vyššie zmienené postrehy, ktoré si asi všimnú mnohí diváci, vám v tom budú brániť. 50% ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Bez problému koukatelný lupičský film, kde jsou asi nejzajímavější české reálie a čeština i v cizojazyčné verzi. Jen závěr mi přišel ne úplně dokončený. Trochu mne mátl motiv zombie apokalypsy na pozadí událostí...a až tady z komentářů čtu, že to má mít spojitost s nějakým jiným zombie filmem. Tady mi to zombie téma přišlo úplně mimo mísu a s dějem to nemělo ani kapku spojistosti a smyslu. 70% (viděl jsem 1x) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Čtyři sejfy spojuje jméno jejich tvůrce, který se nechal inspirovat dílem svého jmenovce, Richarda Wágnera. Mladík Dieter se odmalička učí otevírat sejfy a příběh Wagnerových zná nazpaměť. Když se mu naskytne šance změřit na nich síly, neváhá. Paříž, Praha, Svatý Mořic a.....kdesi v USA. Gwendoline má tajemnou jiskru a pro Dietera se stává femme fatale. A pak je tu Brad, co vypadá jako levná kopie Wolverina, zuřivý je ale podobně. Nejzábavnější jsou otvíračky sejfů, honičky po vlastních nohou, na kole po Malé Straně i v autech. Mohlo to být kratší, ale když se film rozjede, rychle odsýpá. Oddechovka pro pobavení, kdy Praha má ode mne jednu velkou * navíc. A popravdě, zombíci mi vůbec nechyběli. Ostatně ani původní Armáda mrtvých mě příliš nenadchla... ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Solidní lupičská zábava, která je potřeba nebrat vážně a prostě si jen užívat toho co se tam zrovna děje. Matthias Schweighöfer to zvládá na jedničku jako herec a Nathalie Emmanuel je prostě krásně roztomilá v každém záběru. Osobně pro mne byla zombie apokalypsa rušivým elementem a klidně se to mohlo bez toho obejít. Celkově mi z toho vychází velmi solidních 6,5/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Spin-off prequel z ARMY OF THE DEAD. Tak ako to znie, tak to aj vyzerá. Zombi apokalypsa sa len pripomenie pár zábermi z TV, poprípade v nočnomorovkách hlavného kapsára. Ono je to aj logické, keďže tu nejde o akčný horor odohrávajúci sa v nakazenej USA, ale zlodejskú akčnú komédiu zo zatiaľ neohrozenej EU. Pomalé, málo akčné, humor nefunguje. Pridať k týmto aspektom trochu korenia, bolo by sa čím chváliť. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Jako centrála Interpolu, která se ve filmu nachází v Lyonu, posloužilo kongresové centrum na Vyšehradě. Natáčelo se i na jiných místech Prahy. (paragonb)
  • V 59. minutě, když Dieter (Matthias Schweighöfer) v Praze přechází tramvajové koleje, tak tramvaj po vzdálenější koleji couvá a v následném protipohledu zbytek tramvaje projede po bližší koleji popředu. (Spanker_CZ)
  • V jedné cameo roli zde můžeme vidět americkou zpěvačku žijící v Praze Tonyu Graves. (DJMaroko)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama