Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (154)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Námět je skvělý, ale provedení je tak nudné a nijaké, že jsem jen kroutil hlavou. Přitom pěkný vizuál, průměrní herci, ale vše tak povrchní. Konec s medvědem vyloženě k pláči. Tereza Ramba jako vždy nesnesitelná. Vtipy z výprodeje. Tvůrci diváky velmi podcenili. Když porovnám CZ komedie z 90. let a dnešní, tak mi oči krvácejí. Klesáme níž a níž. Za Jakuba Prachaře jedna hvězda. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Trailery na mě působily tak nějak všelijak, naději ve mně vzbuzovali především Prachař se Sokolem, kterým jsem věřil, že film udělají alespoň trochu vtipným. Dopadlo to ale jako s drtivou většinou českých komedií. Opět máme tu čest s nevtipnou, hloupou, nudnou rádoby komedií, kterou nezachraňuje ani herecké obsazení, ani krásná příroda. Herci totiž až na pár výjimek podávají dost průměrné výkony, scénář je od začátku plný do očí bijících nesmyslů, příběh postrádá jakoukoliv logiku, o nějakém humoru či napětí si divák může nechat leda tak zdát. Hrůza, nebýt pár relativně slušně zahraných postav a sympatického prostředí, nebylo by prakticky co hodnotit. Strašná bída. 2/10. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Podivný miš maš průměrně blbého českého filmu a dobrodružného strhujícího filmu. Mohla to být paráda: sympatický hrdina Prachař, skvělý Sokol, překrásná příroda, divá zvěř, Terezka jako ozdoba a překrásná scéna s medvědem a pokora k přírodě. Bohužel do toho nějaký český chudák musel vmíchat nesympatickou matku s autistickým chlapečkem a podobně trapné artové snahy či telenovelácké pindy nespokojené ženské. Kdyby to bylo víc napínové a víc vtipné, mohla to být pecka. Zůstala jen romantika a sem tam pěkná scéna především díky přírodě. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se nepovažuju za "odborníka" českých filmů, takže asi můj názor nebude zas tak moc relevantní, přece jen naposled jsem viděl asi jen Vyšehrad: Fylm (2022), ale já se docela bavil. Sokol jako crazy zálesák byl nejvíc, ty jeho kecy byly dokonalý a vlastně i Prachař jako mamánek byl dobrej. Líbilo se mi, že to není taková ta klasická komedie, kde se sází jeden trapnej joke za druhým, bylo to tu v přiměřené míře. ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Jsem okouzlena. Za mě nádherný film po všech stránkách. :-) Má v sobě to ,,něco". Cítím, že jsem našla svůj další oblíbený srdcový film. :-) Příjemné herecké obsazení, příběh, nádherná příroda, práce se zvířaty. Místy vtipné, místy dojemné. Filmový zážitek. Děkuji a vřele doporučuji ke shlédnutí. :-) ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Jakub Prachař (Pavel) uvedl, že film je v zásadě o ženách a jejich problémech a měl by mít spíše název „Buď ženou!“. (Olík)
  • Pavel (Jakub Prachař) na kurzu v Tatrách skočí do řeky zachraňovat kamaráda, přičemž potopí starší fotoaparát, který rozhodně není vodotěsný, ale později s ním fotí dál. (blondak16)

Reklama

Reklama