Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (154)

jokino 

všechny recenze uživatele

Na CZ a SK tvorbu som obvykle dosť kritický, nakoľko to veľa krát proste nestojí doslova za nič a je to zbytočné, no a nie, že toto by akosi špeciálne vyčnievalo z rady, ale na moje prekvapenie, som sa celkom bavil.. Teda, v porovnaní s inými "výtvormi".. Takže, síce úplne zbytočná vec, ale v rámci možností, to bolo ok.. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Sám nevím proč, ale rozhodl jsem se ignorovat těch asi tisíc rovin, v kterých ten film nedává žádný smysl. A nebýt mé ženy, ani bych na ten film nešel a dopředu jsem počítal s tím, že to bude průser. A průser to objektivně asi je / byl, ale mne to kupodivu bavilo. (Pseudo)macho / zálesák Sokol neměl chybu a celá ta imbecilní "zápletka" mne bavila... nebo přinejmenším nepohoršovala... Pitomé, zapomenutelné, ale fajn... 70% ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Film za filmem Jakub Prachař dokazuje, že není dobrý herec. Tvůrci filmů a seriálů, kteří ho obsazují, u něj hledají nějaký dosud skrytý talent, kterým překypoval jeho dědeček a disponuje jeho otec (hlavně v divadle). V tomto filmu tento talent zůstal dále utajený, opět to byl od něj prkenný, bezvýrazný projev. Ovšem, abych mu nekřivdila, ani ostatní postavy a jejich ztvárnění nebylo rozhodně hodno oslavování. Ramba klasicky taková nijaká, trošku uřvaná a hysterická, Sokol a jeho instruktor lehce prohlédnutelný a zkušenému divákovi jsou jeho "zásluhy a ocenění" hnedka jasné. Ostatní postavy spíše do počtu, žádná z nich nebyla nezapomenutelná. Co se příběhu a děje týče - očekávala jsem víc. Více výcvikového řádění, více extrémních situací, více vtipu, více všeho. Jediné, co lze kladně hodnotit, je krásné prostředí Tater. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

České filmy, za které chci utratit vstupenku do kina, si docela vybírám, abych nebyla zklamaná. Od téhle komedie jsem si slibovala příjemné žánrové osvěžení mezi snadno zaměnitelnými romantickými komediemi z běžné české produkce. Bohužel se mi dlouho nestalo, že bych usínala u filmu, který má sotva 90 minut (a to jsem byla v kině odpoledne). V příběhu o čtyřicátníkovi, který dosud žije u maminky a rozhodne se přihlásit na kurz přežití v divočině, aby se stal opravdovým mužem, nenajdete moc zábavných momentů a spíš jenom kroutíte hlavou nad nereálností všech situací. Světlé chvilky má na svědomí postava trenéra (Ondřej Sokol), ta jediná trochu vystupuje z šedivého vyprávění. Velká škoda. ()

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Celkem slibný námět (jak z chcípáků udělat chlapáky) je utopen v klasických klišé. Nekonečně dlouho trvá než se k němu přes retrospektivu z dětství a zamilovávací úvod prokoušete a když se to konečně stane, než napočítáte do deseti je zase pryč a místo něho sledujete nájezd mamin s kytarou a všemi nemožnými potomky do panenské přírody. "Zabékat si k ohňu". Po předvýchově Troškou a všech těch "diváckých" love-story posledního desetiletí jsem si myslel, že už není kam klesat. Mýlil jsem se. Teď vidím, že scénáře může psát každý. Netřeba se žinýrovat. Stupidnosti se meze nekladou... PS: Klasický přešlap, že někdo spadne do vody a vyleze suchý, je tady osvěžujícím ostrůvkem logiky. Těch pár procent je za Sokola. PS2: Jediné, co by mne ještě mohlo zajímat, je otázka Kam se poděl zbytek chlapáckého tábora? Ale bojím se to vyslovit nahlas, aby to neslyšel autor a nevzal to jako námět pro pokračování... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Pavel (Jakub Prachař) před každým pořízením snímku fotoaparátem na kinofilm převine páčkou film na nové políčko. Takto ale žádný fotograf nefotí – film posouvá hned po pořízení předchozího snímku. (blondak16)
  • Pavel (Jakub Prachař) na kurzu v Tatrách skočí do řeky zachraňovat kamaráda, přičemž potopí starší fotoaparát, který rozhodně není vodotěsný, ale později s ním fotí dál. (blondak16)
  • Jakub Prachař (Pavel) uvedl, že film je v zásadě o ženách a jejich problémech a měl by mít spíše název „Buď ženou!“. (Olík)

Reklama

Reklama