Reklama

Reklama

Krotitelé duchů: Říše ledu

  • USA Ghostbusters: Frozen Empire (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve snímku Krotitelé duchů: Říše ledu se rodina Spenglerových vrací tam, kde to všechno začalo, tedy do legendární hasičské stanice v New Yorku, aby zde její členové spojili síly s původními Krotiteli duchů. Ti mezitím vybudovali přísně tajnou laboratoř, jejímž účelem je posunout chytání duchů na zcela novou úroveň. Když ale do našeho světa prostřednictvím starobylého artefaktu proniknou zlé síly, musejí novopečení Krotitelé duchů i staří veteráni vynaložit veškeré úsilí na to, aby ochránili svůj domov a zachránili celý svět před příchodem nové doby ledové. (Falcon)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (131)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Krotitelé duchů: Odkaz mi hodně moc sedl, a to nejsem žádný velký fanda původních filmů. Bylo vidět, že ten film má srdíčko, je dělaný s láskou a pro radost, a všichni kdo na projektu dělali se dobře bavili. Na pokračování jsem se těšil, ale první ohlasy mé nadšení řádně zmrazili. A bohužel zcela zaslouženě. Samotný film není špatný, má několik dobrých momentů, a nemůžu říci, že bych se nějak nudil, ale pravdou je, že mu chybí srdíčko. Všechno, co se ve filmu děje je sterilní, obyčejné a skoro bez nápadu. Naštěstí je tu pořád sympatické obsazení, které to drží na vodou. Krotitelé duchů: Říše ledu je film, u kterého zamrzí, že je obyčejný a svým způsobem lehce zbytečný, protože měl rozhodně navíc. ()

TORTERAjirka 

všechny recenze uživatele

Původní Ghostbusters ani jejich následovníky jsem neviděla(vím, shame on me!), takže nemůžu hodnotit nostalgicky. Film je z řemeslného hlediska průměrnou podívanou a až na poslední závěrečnou bitvu se jedná o přehlídku relativně obvyklých archetypů postav, předvídatelných scén, logických chyb a místy až trapného dětského humoru. Občas však překvapí zábavnou chemií postav, která kupodivu funguje a je to to, co drží film nad vodou. CGI taky nic moc, zejména na začátku. Až ke konci se zlepší. Celkově průměr a to přidávám kvůli mojí sexuální orientaci. (5.5/10) ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Restart z roku 2021, napriek svojim chybám, bol kompaktnejší. Frozem Empire je tuctovým doplnkom tejto ságy, ktorý v podstate stojí na jednom mieste a nedokáže sa posunúť ďalej a to aj napriek snahám celý príbeh alebo koncepciu servírovať v moderných šatách. Stále platí, že B. Murray v priebehu dvoch minút má vo svojom reči viac vtipnejších poznámok ako ostatní za celý film. Pre ne-fanúšikov prípadne začínajúcim divákom v dobrom prípade to bude na dve hviezdičky, pre hardcore fanúšikov sa to môže vyšplhať na slabú a krehkú trojicu hviezdičiek. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Také poslabšie tri, ale sympatická nostalgia a pôvodný film bude mať úctyhodných 40 rokov, za mňa stále obstojí, jedná sa podľa mňa o jednu z veľkých klasík americkej kinematografie a preto menej ako tri dať nechcem. Je pomerne prekvapivé, že práve táto značka sa dočkala už svojho piateho filmu, len škoda, že podobne ako s mnohými podobne resuscitovanými značkami (Indiana Jones, Star Wars), sa nepodarilo nájsť spôsob ako mu dodať podobnú šťavu ako mala jednotka. Ingrediencie na to sú, ale je to hra na istotu, do ktorej Kumail Nanjiani vnáša niečo viac živšie a inak ju ťahá fakt, že po 40-tich rokoch vidíme zase niektorých starých známych. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase opäť v kine a osvedčenej zostave a dokonca za zvýhodnenú Johny cenu kinonedeľe sme si pozreli ďalší comeback Krotiteľov duchov, ktorý mal síce niekoľko slabších momentov ale záverečná polhodina určite stála zato aby ju divák videl na veľkom plátne. Kvalita oproti predchádzajúcemu pokračovaniu išla predsa len o niečo dole to však nič nemení na tom že táto séria má ešte stále čo ponúknuť. ()

Galerie (35)

Související novinky

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

03.05.2023

Na čtyři Ceny Akademie nominovaný režisér, producent a scenárista Jason Reitman (Lítám v tom, Juno) nám před dvěma lety přinesl dlouho očekávané pokračování Krotitelů duchů, série, jejíž otěže… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Reklama

Reklama