Reklama

Reklama

Aristokratka ve varu

  • Slovensko Aristokratka vo vare (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Hrabě Frank Kostka (Hynek Čermák), jeho žena Vivien (Tatiana Dyková) a jejich dcera Marie (Yvona Stolařová) žijí na svém rodovém zámku Kostka. Udržovat zámek v chodu jim pomáhá hospodyně paní Tichá (Eliška Balzerová), údržbář Krása (Pavel Liška) a kastelán Josef (Martin Pechlát). Původní zájem návštěvníků zámku o kletbu komtesy Marie už netáhne jako dřív, což Marii vůbec nevadí – alespoň má dostatek času na svého Maxe (Zdeněk Piškula), šlechtice z vedlejšího zámku Hvězda. Frank je ovšem v koncích, není dost peněz ani na výplaty, ani na potřebné opravy. A právě v tu chvíli se objeví dcera právníka Bendy Deniska (Simona Lewandowska), která rozvíří poklidné vody rodového sídla… (Evolution Films)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (95)

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Oproti "jedničce" žádný posun. A pokud, tak bohužel spíš k horšímu. Zápletky (instalatéři, hygienik) upadají, herci (ústřední šlechtická rodinka) nedokážou vystoupit z nastavených šablon, vtipy postavené na stereotypech s pointami avizovanými dlouho dlouho dlouuuuuuuuho dopředu (snad až před první narážkou). Místy mi to přišlo trapné, místy jsem se cítil jako v Kameňákově... PS: No, díky aspoň za ty psy. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že první aristokratku jsem poprvé neocenil nijak vysoko, a vlastně ani další promítání nepřineslo žádný nadšení. Jak jsem psal. Bláznovina, která mě ale díky hercům docela bavila. Dvojka je ale o něco horší. Chybí příběh. Navíc těch vtipů je tady pár, a některý jsou navíc trapný. Takže ty tři hvězdy budou tak maximum. A to nadhodnocuju. 50%. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Aristokratka ve varu na mě zapůsobila veskrze podobným způsobem jako o pět let starší jednička: Jde o úsměvnou, oddechovou komedii, v níž mě opět více bavilo trio pomocníků než trio "Kostek", přičemž na scénu nově přišedší Simona Lewandowska měla též jisté humorné kouzlo - možná prvoplánové, ale funkční. Moc se mi líbila svatební linie - ať už se jednalo o přípravu vdavek nebo dojemný příběh paní Tiché o "Helence". P.S. "Lásko má, já stůňu!" ()

Pepahodnoti2 

všechny recenze uživatele

Je to blbost. Tenhle film je dobrý pro rozmazlené holčičky , babičky a dědečka kteří se jen chodí do kina vysrat a nažrat se popcornu a utratit zde těžký prachy za to aby viděli sračku a mohli se jít během filmu z té sračky jít vysrat na hajzlík a koupit si další popcorn a koupit si kafe z který ho mimochodem budou muset jít zase za deset minut jí na hajzlíček jo a mimochodem z filmu nic neztratí. Bože já se jdu taky vysrat.💩💩💩💩💩ps : miluju sračky ()

mizach 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd a příjemné finále. Nic nečekat a nechat se překvapit byl dobrej krok. Skvělá Eliška Balzerová a Simona Lewandowská. Dobrá pointa s Vondráčkovou a její svatbou. Asi to nebude film roku, ale nestandardně lepší pokračování první Aristokratky je to jistě, i přes trochu upoceného Lišku, Pechláta i Jeřábka. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • „Potřeboval jsem najít pořádnou vichřici a nakonec se mi to mezi dvě stě dívkami podařilo. Dnes už můžeme říct, že role Denisky se naprosto skvěle ujala Simona Lewandovska. Její tak trochu neukočírovatelná postava rodině Kostkových a zámeckému personálu pořádně zamotá hlavu,“ uvedl režisér snímku Jiří Vejdělek. (SONY_)

Reklama

Reklama