Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První případ výzkumného týmu paranormálních specialistů je situován do oblasti, která je známa tím, že v ní mimozemšťané v 80. letech často a rádi zanechávali kruhy v obilí. Tentokrát ale v kruhu nechali i mrtvého muže. Ufolog je uprostřed parného léta nalezen zamrzlý v kostce ledu. Jak dlouho byl v kontaktu s mimozemšťany z Epsilon Eridani A? A čím je tak naštval? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akta X po česku? Bohužel u nás neumíme nic víc, než se pitvořit. Dobře! V České televizi si na pravidelné společné radě dramaturgických skupin sedli a řekli. „Umíme točit celkem dobré detektivky, ale zatím se nám moc nedařilo udělat dobré komedie, zkusme to prolomit. Lidé mají rádi detektivky a komedie a také filmy a seriály z doby totalitní. Tam se dá vložit spousta humorných situací. Přidáme ještě paranormální jevy a bude to třeskutě vtipné. Čím víc věcí namícháme dohromady, tím víc to bude sranda.“ - Jediný vtip, který mi přišel opravdu vtipný, byl ten s levitující puberťačkou. Měl správné načasování i zakončení. Doufám, že se k tomu nebudou v následujících dílech vracet a snažit se to nějak vysvětlovat, nebo komentovat, protože by ten jediný dobrý vtip zabili. - Hups! Viděl jsem i kus druhého dílu. Samozřejmě, že ihned začali levitaci puberťačky hloupě vysvětlovat. Zabili tím vtip i tajemno. Plaču ;(_ _ _ _ ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl by měl nalákat a hlavně zaujmout. Měl jsem z toho pocit úplné nudy, příběhu postrádajícího humor. Nepatrný pokus o krimi vyšetřování v poslední třetině dílu taky nakonec nebylo nijak objevné. Jo, jeden dobrý vtip tu byl, ale ten již byl provařen do upoutávky na seriál. Jinak nemastné, neslané. Na to, jak jsem se na nový seriál těšil, byl pro mne první díl dost velké zklamání. 30% ()

Reklama

CinemaRanger

všechny recenze uživatele

Při prvním oznámení, že se tento seriál bude točit jsem byl nadšený, že tu vznikne variace na moje oblíbená Akta X. Z prvního dílu jsem vlastně docela spokojen. Mohlo to dopadnou hůř, zkrátka televizní průměr, ale případy jsou jinak zaobalené než jiné detektivky a vizuál je velice povedený. Ani to nepůsobí nijak trapně, což je také plus. ()

mehmed 

všechny recenze uživatele

Stylizace, kamera, lolace, všechno fajn. Ulítlost, nadsázka, parodie doby a žánrů, ok. Ale chybí tomu to hlavní, vtip, situační humor. Zápletka je banální a předvídatelná, dialogy těžkopádné. Herci se snaží, ale není moc co hrát. Unylé tempo, které má asi navodit jakousi nysterióznost alá Akta X nefunguje. Zatím slabota. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tušila jsem, že to nebude seriál pro mě. Jméno režiséra ve mně vyvolalo nedůvěru. Dvacet minut a pak jsem na chvilku odešla. Sice jsem se pak dodívala, ale žádné zlepšení nenastalo. Špatný scénář i režie. Macháčka v oblibě nemám, ale nakonec se na něj dalo dívat, Cinova postava je příšerně napsaná, líbila se mi jen Termerová. Podivné barvy, spousta zbytečného žvanění, úsměv (natož smích) ani náhodou. Slovo soudruzi v názvu mělo být  lákadlo. Ale to je fakt trochu málo. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Klubovna ufologů se nachází na fotbalovém hřišti v Třebotově u Černošic. (rakovnik)
  • Scény ze zemědělského družstva se natáčely na farmě v Opatově u Svitav. (Olík)

Reklama

Reklama