Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Superpero odpad!

všechny recenze uživatele

LOL Arnold furt dělá hyperdebilní držky, nehledě na jeho angličtinu. Nejlepší jsou bitky... Něco tak debilního jsem douho neviděl, vrchol je když Arnold sroluje medvěda. Arnoldova holka pořád nosí minisukně což je good. Nejlepší je ovšem Olymp, kterej určitě točili někde na hřbitově nebo v parku, něco tak nízkorozpočtovýho dlouho nebylo k vidění. A vrchol filmu jak Arnold jede v kočáru po New Yorku..... No prostě něco tak debilního se dlouho nevidí. Ale Arnolda nejde než obdivovat když začal s takovou sračkou, kam až se dostal. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Když byl Arnie ještě chlapec, objevil posilování a našel si svůj velký vzor. Jmenoval se Reg Park, vyhrál Mr. Universe a objevil se ve filmu jako Herkules. Mladý Schwarzenegger se rozhodl jít v jeho šlépějích a po nezbytných titulech v kulturistických soutěžích došlo i na film. Kvůli silnému přízvuku musel být dabován a v titulcích se objevil jako Arnold Strong, protože jeho jméno bylo pro Američany stěží vyslovitelné. Ve filmu vyhořel, ale nedá se říci, že by ostatní by byli o tolik lepší a on jim to kazil. Snímek byl špatný po všech stránkách, a nezapadl jen díky přítomnosti budoucí hvězdy. Jiní by to asi vzdali, ale Arnold Schwarzenegger nebyl zvyklý prohrávat. Zatvrdil se, pracoval na sobě, odolal návrhům agentů aby si vybral pseudonym, a nakonec se etabloval jako největší filmová hvězda přelomu osmdesátých a devadesátých let, nejvýdělečnější herec Hollywoodu a jeden z nejznámějších lidí na světě. Donutil všechny, aby se naučili jeho jméno nejen vyslovovat a psát, ale i vyhledávat. ()

Reklama

frafra odpad!

všechny recenze uživatele

tak tady jsem tedy dlouze váhala,....dát odpad nebo 5 hvězdiček? jiné filmy téhož typu mě velice baví, člověk se zasměje....v tomto filmu například u kamenné tváře arnolda, nebo scéně s medvědem, kdy ten medvěd opravdu divně běhá a je menší než arnold :D ale kvůli zdlouhavému a nedomyšlenému konci jsme dala odpad! ....nelíbilo se mi, že si Hercules nabrnknul v New Yorku micinku a kvůli ní tam chtěl zůstat déle....a najednou obrátil, odletěl zpátky na olymp a ani si na ni nevzpomněl...divné.....jinak taková klasika, co v sobotní večer i odpoledne nezklame. ()

Boomstick 

všechny recenze uživatele

Tazko....tazko sa mi toto hodnoti.Neviem malo to svoje katastrofalne chvilky (bitka s medvedom,bitka s namornikmi,posledna bitka,jazda na koci,otrasne stvarneny olymp),ktorych bolo vyse ale aj par dobrych (hlaven dama v lietadle nemala chybu a Prezzie).Ale urcite musim povedat ze Arnie tu vypada jak uplny retard,stale sa tvari rovnako,nevie rozpravat a HLAVNE nevie vobec hrat.Dam tomu 2 hviezdy a budte spokojny. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Mr. Olympia Arnold Schwarzenegger spadl z hory Olymp dolů na zem do New Yorku! Teda, jako tohle je kravina, ale na čistý odpad to nevidím. Cílem bylo proslavit kulturistu Schwarzeneggera a to se podařilo. Nevím, kdo jiný by měl hrát právě Herkula, než on, protože vzhledem k jeho obrovitosti a hroudě svalů se na to hodí pouze jen a jen Arní! Snímek působí strašně levně a je to vidět v každém záběru. Vtipné to taky není a ty tupé a idiotské dialogy. To bolelo nejvíc. Scéna kdy se Herkules prohání na kočáru po New Yorku je celkem dobrá. Začátky každého herce jsou těžké a je jasné, že první film bude katastrofa. V případě Arnolda Schwarzeneggera to platí na 100%. Ale kdo ví, kdyby nehrál právě v tomto filmu, tak by na sebe neupozornil a kdo by potom hrál v kultovní záležitosti Terminátor? Bruce Willis, Van Damme, Stallone a nebo nějaká jiní akční ikona filmu?! Takže za tento film by měl být každý fanoušek Arního rád, že vůbec Herkules v New Yorku vznikl! Těch 88 minut jsem mohl ztrávit i hůř, takže toho času ani nelituju, co jsem s tím ztrávil! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy se Hercules (Arnold Schwarzenegger) prochází po Time Squere s fotoaparátem, jenom září a v jeho obličeji je patrný údiv nad newyorským kouzlem. Arnold Schwarzenegger ve své biografii "Total Recall" říká, že nic nehrál, skutečně byl jako jednadvacetiletý mladík Amerikou natolik uchvácen. (ClintEastwood)
  • V čase 1:10:51, když Herkules (Arnold Schwarzenegger) a Preclík (Arnold Stang) řídí kočár, je v záběru vidět kino s upoutávkou na proslulé road-movie Bezstarostná jízda (1969). (Džejkop)
  • 19. října 2006 San Francisco Chronicle oznámil, že Premiere Pictures prodává práva na film na eBay za minimálně 550 000 dolarů. (Danny F.)

Reklama

Reklama