Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (183)

Degreet 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračování mé oblíbené jedničky, ve které se musí Santiago poprat se stále vzrůstající popularitou a penězi. Pro fanoušky fotbalu povinnost, minimálně fotbalové záběry stojí za to. Navíc vůbec nemám problém s tím, že je to plné product placementu, naopak veškeré přiblížení realitě, včetně opravdových hráčů, se mi líbí. K tomu navíc opět dobrý soundtrack a kamera. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že s prvním dílem se to srovnávat nedá, ale snímek má pořád svoji kvalitu a dobré fotbalové scény. Mnozí zde píšou, že je to příběh jak z telenovely. Ano, máte pravdu. Kariéra Santiaga rapidně vzrostla, až podezřele rychle:) Jenomže si musíme uvědomit, že kdybychom měli čekat, než se dostane z Newcastlu do Realu Madrid a mělo by to být podle reality, tak by se muselo natočit alespoň 10 dílů "Mexické vlny":) Hodnotím horšími čtyřmi hvězdami. [možný spoiler] Výtku mám k zakončení filmu "pokračování příště", problém tkví v tom, že 3. díl nějak nenavazuje na tento díl druhý!!! ()

Reklama

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Nejsem velký fanda fotbalu, ale první díl se mi i přesto hodně líbil. Tak jsem byl zvědav co ukáže pokračování... A nic extra převratného to nebylo. Samé záběry z profi utkání a svět bohatých chlapečků s nagelovaným čírem (čtěte: fotbalisti). Takže mi to přišlo hrozně dlouhé. Vystříhat všechny tady ty věci a věnovat se osobnímu příběhu a možná by to bylo fajn. Takhle mi to přišlo zbytečně vymělkované a tvoří to slabý průměr. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +více hrající na efekt, i zde najdeme několik známích tváří -slabší příběh/// Děj pokračuje tam kde první díl skončil. Narozdíl od něj však druhé pokračování nenabízí tolik nového a originálního, kolik nám toho přinesl první díl. Zde příběh pouze pokračuje. A když se na něj zadíváte s odstupem, tak zjistíte, že vám toho ve své stopáži moc nenabídne. Film může být kouzelný, pohádkový, dojemný. Jenže při srovnání s předešlím filmem je prostě slabší. A to je škoda, protože jsem se na něj těšil moc. Hodnotit potom samotné zpracování je dosti nelehké. Někoho tohle může urazit a nadruhou stranu spousta lidí tohle nebude řešit a vychutná si další dávku fotbalu. Já patřím někde mezi tyto 2 skupiny./// Celkem 65%/// ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Film pokračuje tam kde první díl skončil. Chicharito (tak mu budu říkat) dostal lukrativní nabídku od Realu Madrid a taková nabídka se neodmítá. Netrénoval to tehdy sice ještě José Mourinho, ale kvalitka tam srovnatelná. Účinkování Zidanů a Beckhamů určitě potěší a rozhodně nezklame ani výstup tlustýho Ronalda. Některé scénky jsou skutečně úsměvné. Vidím, lépe řečeno, viděl jsem to na 3*. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • V šatni Realu Madrid pred finálovým zápasom Ligy Majstrov je možné vidieť dresy domácich s logom LFP (Španielska futbalová federácia). To sa však smie objaviť iba v zápasoch domácej ligy, nie v súťažiach pod záštitou UEFA. (MikaelSVK)
  • Ve filmu se krátce objevuje taxi Škoda Octavia české výroby. (JoranProvenzano)
  • Ve filmu se objevuje hned několik skutečných fotbalistů, mezi nimi hvězdy Realu Madrid Zinedine Zidane, Ronaldo, David Beckham, Iker Casillas nebo Roberto Carlos. (ricky4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno