Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 3

VOD (1)

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (282)

oje 

všechny recenze uživatele

Pěkné transportéry a silné obsazení jsou bohužel jediným kladem snímku. Úspěch takovéhoto typu filmu, kde se vyskytne pouze hrstka herců na omezeném prostoru, lze vystavět jedině na skvělých dialozích nebo brilantním příběhu, propracovaném do posledního puntíku. Tenhle scénář ale za nic nestál a to po všech stránkách. Nevýrazný, bez logiky a překvapení. Zachránit to nemohl ani Antal z režisérské stoličky, který bude doufám příště moct svůj talent zužitkovat v lepším filmu. Armored se nezmohl na víc než průměr, možná lehký nadprůměr díky známým obličejům a kdo si ho nepustí, o nic nepřijde. Podobným zabarikádovaným snímkem se slušným obsazením je Přepadení 13. okrsku. Alternativa: Assault on Precinct 13. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nudné béčko o hodných/zlých securiťácích, kteří oberou hodnou/zlou banku. Proč jen jsem už od první minuty věděl jak film dopadne. Reno a Fishbune naprosto bez využití. Celý film je o jednom pravým americkým hrdinovy(veterán z Iráku, rodiče mrtvý). Tohle bylo už na mě moc. Kdyby to byl třeba Chuck Norris anebo Seagal tak se pousměju a "bavím se". Tady se to bere sakra vážně a jako celek je to strašně ukecané. Zív.... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prva polovica filmu je velmi solidna. Pribeh je dobre nacrtnuty, hlavna postava dostatocne sympaticka, reziser dostatocne zaujme roznymi zaujimavymi kamerovymi zabermi, ale v momente kedy sa ma konecne zacat akcia sa vsetky postavy prepnu do ultradebilneho modu, dej prestava davat zmysel a namiesto solidneho B-ckoveho lupeznickeho thrilleru zrazu sledujeme ten nejubohejsi vyvrazdovaci C-ckovy horor. A Reno vyhrava cenu za najzbytocnejsiu postavu vo filme za rok 2009. Talentovany Nimród Antal ma podobne nestastnu ruku na scenare ako dalsi nedoceneny reziser James Wan. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozporuplný film. N. Antal je šikovný režisér, ale tu akoby nevedl z akého pohľadu chce príbeh uchopiť. Kto je ten správny a chytrý a kto je tu idiot? Prečo plánovať tak vážnu vec akou je lúpež s úplným nováčikom? Celý film mi kazila fakt divná motivácia hlavného "hrdinu", ktorý bol pre mňa práve spomínaným idiotom. Buď držím s partou alebo do toho vôbec nejdem. Ja sám by som ho asi zadusil a prakticky celý film mi liezol poriadne na nervy a fandil som ostatným chlapíkom aby ho konečne vyhrabali z toho auta a nakopali do riti. Kvôli nešťastnej náhode zomrel jeden človek, kvôli iniciatívnemu blbcovi umreli takmer všetci. Nie nadarmo sa u nás na Slovensku hovorí - "iniciatívny človek-hotový kokot". V závere sa mal ten magor pozrieť do zrkadla a spočítať koľko zla napáchal on sám. Film iba slabý priemer. 50%. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvaceti minutách si říkám, že to může být hodně zajímavé. Po prvních 40ti minutách si říkám, že by další loupež po italsku? Po skončení si říkám - WTF?! Celý tenhle film je totiž špatný. Místo toho, aby byl zaměřen na geniální provedení fingované loupeže, vydá se opačným směrem, a celý potenciál filmu potom jde do kytek. Mohlo to být dost dobré, celé to ovšem zkrachuje na tom, že se hlavní hrdina zamkne v dodávce, a zbytek party se tam snaží dostat. Herci jsou jediným plusem tohoto filmu...Slabé tři hvězdy. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama