Reklama

Reklama

Bývalý agent CIA Frank Moses (Willis) dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních agentů, aby s jeho pomocí vypátral ztracenou přenosnou jadernou zbraň. Aby uspěl, bude muset odolat hordám zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, kteří se superzbraně snaží zmocnit. (Bontonfilm)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (788)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jestli můžu poradit všem pořadatelům hudebních festivalů po celém světě, zařaďte do programu projekci tohohle filmu. Protože takový koncert jste ještě neviděli ani neslyšeli! Film si užiju, pokud cítím, že si ho užili i herci. No a tady byl radostí provoněný celý sál, sranda střídala prču, prča zase legraci, a třeba ty akční scény - koukali jste se všechny trubky s kamerama, jak se správně točí, jo? To je vám taková slast, když se dva perou a já poznám, kteří dva to vlastně jsou! Smekám, klaním se, děkuji a Rychlým Šípům posílám vzkaz, že mám novou partu. ()

predators 

všechny recenze uživatele

No, v tuto dobu v kině žádný velký výběr...a když už, tak s příjemný českým dabingem, který může jedině překvapit. Dle hodnocení a komentářů jsem se rozhodl pro Red 2. Ona jednička nebyla nikterak špatná, takže to nemůže dopadnout špatně, říkal jsem si. A po dvou hodinách už jsem si byl jistý tím, že zdejší hodnocení některých jedinců nemám brát vážně. Red 2 v podstatě vymílá sám sebe a další tucet "akčních" pecek. Jednička byla ve všech ohledech lepší. Taky je zajímavé, jak mi všechny zdejší ženské lezly na nervy...většinou totiž najdou u mě zalíbení. 60% ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Plejáda starochů se baví. Willise mám nejradši, ale musím přiznat, že v první půlce mě víc bavil suchar Malkovich a stejně jako v jedničce Helen Mirren s puškou v ruce. Jednička se mi líbila víc, protože to byl větší šok. Dvojce nechybí zvraty, v druhé půli líbivá akce, ale dějově mi tam něco chybělo – asi mě to bývalo mělo víc chytit za srdce. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 6 | hudba 7 | humor 2 | akce 8 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi líbila o něco více, díky lepšímu příběhu – tady to byla taková místy až chaotická přehlídka akční tvůrčí nápaditosti, leč už se tu vážně až moc přehánělo i na můj vkus – tu jsme tady, tu zas tam (což o to, vybrané lokality super, ale tentokrát tu už bylo strašně moc nelogických a hlavně nereálných scén – viz pád vrtulníku, atd…). No nicméně jsem se u toho zase celkem nasmál, akční – bojové choreografie – automobilové honičky super, herecké výkony rovněž -  Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren – paráda (já tu ženskou prostě žeru), Catherine Zeta-Jones taky ušla, leč se na ní začíná projevovat věk, Byeong-heon Lee celkem sympaťák, Anthony Hopkins byl sázkou na jistotu – no a prdlá Mary-Louise Parker mi tu tentokrát dost často lezla na nervy, ale zas bez ní by to nebyla taková prdel. Lepší průměr – 60%. Klidně bych si časem dal další díl (díly)… ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Ještě o chlup "důchodcovější", unylejší a uspávající než jednička. Všichni herci do jednoho jakoby nevěděli, co mají hrát a kromě obouruč střílející Helen Mirren se jen mimózně a beze smyslu prohánějí po plátně. Výstavba Red 2 jako nenáročného a odpočinkového filmu přestane bavit přibližně po úvodní akční sekvenci a ve zbytku zůstane jen snuškou nefungujících gagů a na sílu namontované akce. Bruce Willis zkrátka nemá svůj rok. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (30)

  • Když je v čase 23:40 střelen muž u auta, tak vůz o několik vteřin později nemá žádné známky po poškození. (panMartin)
  • Při honičce je zadní část modrého sportovního auta proděravěna od kulek ještě dříve, než se objeví pronásledovatelé a začnou po něm pálit. (p3tris)

Související novinky

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Reklama

Reklama